Ral.li Dakar

4 01 2008

Ells, els africans intenten arribar a Europa de qualsevol manera, morint en l’intent molts cops. Els rics europeus van a l’Africa en busca d´emocions doncs no necessiten pujar en una barqueta per experimentar l’aventura de sobreviure. Mentrestant a cada ral.li moren ésser humans atropellats pels flamants participants. Aquest espectacle podria quedarse en grotesc i vergonyós si no fós perque amb aquesta actitut està agonitzant mig món per la qual cosa cal afegir-hi l’adjectiu criminal.

“Refusem ser per un silenci vergonyós els còmplices d’una gimcana publicitària sobre el continent de la pobresa i
la utilització de l’Àfrica, ferit per la sida, la gana i l’excés d’endeutament, com a terreny de joc.
Una provocació neocolonialista materialitzada per un immens i inútil malbaratament de diners i d’energia.
Demanem als governs països travessats de refusar el seu concurs a aquest ral·li del Dakar.
Cridem a totes les organitzacions democràtiques i humanitàries a constituir un front comú per denunciar públicament i per tots els mitjans apropiats aquest ral·li que s’assembla a una croada de negrers deshonrosa i obscena.”
Escrit per Cavad a la web http://www.stop-rallyedakar.com/

Aconsello als còmplices que si Mauritània no es prou segura com diu el govern francès vagin a Kenya a fer una safàri i de pas certifiquin els resultats electorals o a Nigèria a observar com treuen el petroli a punta de metralleta. També podrien passar pel Sàhara occidental i treure les mines explosives del terra.


Accions

Informacions

5 comentaris per “Ral.li Dakar”

4 01 2008
Quim (17:55:53) :

Oh! veig que has tornat a eliminar el meu comentari.

Visca el lliure pensament! Llàstima que alguns no hi creguin en això, que segueixen imposant la seva censura a tot aquell que els hi porta la contraria.

Com es deien aquells que cremaven els heretges? Ah sí, la Santa Inquisició! Aquells que no volien que es penses massa, que ningú els hi portés la contrària, que tothom seguís les ordenances del dogma de fe! I cremaven llibres, com també van fer els nazis.

Ara, però, n’hi ha uns que esborren opinions, no sigui que algú obri els ulls als seus fidels que creuen en un dogma a seguir, una religió que creure, uns líders a no discutir.

Feliç any 2008.

5 01 2008
jibendue (04:53:48) :

Escolta Quim, si no t’agrada la línia editorial del bloc no hi entris, no tinc cap obligació de publicar els teus insults cap a mi, aquest últim comentari el deixo perquè no hi insultes. Aquí seràs benvingut sempre que aportis arguments i reflexions sense desqualificacions personals.

7 01 2008
jesusmf84 (09:10:29) :

Hola, coincideixo amb tú en aquest tema. No crec que pugui afegir gaire cosa més al resumit raonament que has escrit.

Per un altre banda, en el meu blog trobaràs un escrit sobre la problemàtica del transport privat, tema que veig que t’interessa.

Vagi bé.

http://jesusmf84.blogspot.com/

7 01 2008
mofutt (10:40:58) :

Hi ha un article que vagi veure ahir molt interessant que enfoca el problema des d’una perspectiva superior molt ben pensat i argumentat. Us el recomano per tenir una perspectiva més àmplia: http://xfabrega.wordpress.com/2008/01/04/terrorisme-precaucio-o-paranoia/

7 01 2008
jibendue (14:27:27) :

Moffut,

Fabricar tabac, armes o netejar taques de fuel al mar com la del Prestige també incrementa el PIB, els suposats beneficis econòmics del Dakar són les engrunes pròpies d’una activitat com aquesta. No marejem la perdiu, allí s’hi va a còrrer i a publicitar-se i la resta són excuses de gent que es creu en el dret de atonyinar un altre i fer-li pagar el beure.

Fins aviat

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image