+ persones - cotxes = + qualitat de vida

11 05 2007

Quina diferència que hi ha entre un carrer envaït per cotxes i un carrer ocupat per persones! En un carrer humà la gent passeja tranquil·lament, en canvi, en un carrer transitat per cotxes la gent va més ràpid hi ha d’esquivar a la resta de persones per les estretes voreres. A més en una via pública exclusiva per a persones aquestes poden relaxar-se sense haver de patir pels semàfors i els vehicles, aquesta diferència la poden apreciar especialment els botiguers de barri que poden veure com els seus negocis són més freqüentats. Tot són avantatges. Malauradament la cultura del cotxe frena molts cops aquestes evidències comprobables per qualsevol de nosaltres quan un carrer es fa per a vianants temporalment o definitivament, alguns botiguers errats, per sort cada cop menys nombrosos, encara pensen que un carrer on no arribin els cotxes no arribaran les persones, això és un parany que certifica l’associació equívoca individu-cotxe.

A ciutats com Lleida, Girona i Barcelona podem comprovar que els carrers per als vianants augmenten la qualitat de vida i l’activitat social i econòmica dels carrers, no obstant això, detecto en els gestors municipals timidesa i complexes alhora  de limitar l’us privat del automóbil i restringir-lo a les activitats imprescindibles de distribució i serveis públics.

Més carreteres i més carrils no vol dir menys embussos, sinó que tot el contrari.

Els ciutadans d’aquestes ciutats majoritàriament no es desplacen en cotxe per la ciutat i per tant no necessiten tants carrils per cotxes. Perquè hem de respirar els fums dels cotxes? I soportar el soroll? I veure limitada la nostra mobilitat i seguretat?

Hem de treure els cotxes dels carrers i expulsar la cultura del cotxe de les nostres ments, la nostra salut i qualitat de vida ho agrairan i acabarem utilitzant el cotxe com si fos un taxi, és a dir, quan no hi ha més remei. Tenir un cotxe en propietat ha de ser una excepció perquè és un mal negoci i no s’entén si no fos per la pressió socio-publicitària.

Perquè encara la rambla Catalunya, les Rambles, Passeig de Gràcia  o la Via Laietana de Barcelona no són  totalment per als vianants?

Per a quan una Gran Via de les Corts Catalanes, o el carrer Aragó per als vianants?

Un exemple d’això és la fira de Sant Ponç patró dels herbolaris i apicultors que és celebra cada 11 de maig al carrer Hospital de Barcelona i a la qual convido a tots els ciutadans del món a venir-hi.

 

Perquè ens estimem Barcelona la volem lliure de cotxes i plena de persones.


Accions

Informacions

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image