La Marxa dels Castells 2010, ja és aquí…

fsuau | Marxa 2010 | Thursday 19 November 2009

De nou amb vosaltres, esperem que aquest espai sigui un any més un lloc de comunicació, i que serveixi per aclarir tots els dubtes que es presentin al llarg del periode d’inscripció, que tenim previst iniciar properament.
L’organització

60 Comments »

 1. Estem esperant amb ànsia el moment de poder-nos apuntar! Visca la Marxa dels Castells! Aquest any tots a caminar! Visca la Segarra!

  Comment by Xavier — 5 December 2009 @ 9:54

 2. Un any més… el dorsal número 1!!! Apunteu-vos tots ara mateix! Bona nit i bona marxa!!!

  Comment by Xavier (el cavaller de Montoliu) — 7 December 2009 @ 0:08

 3. Un any més….. torno a ser el dorsal nº 2!!!
  El cavaller de montoliu és molt ràpid!!

  Comment by Mireia T. — 7 December 2009 @ 0:18

 4. Ja la tenim aquí!! Tothom a apuntar-s’hi que aquest any volaran les places. Cavaller ets un crack…dorsal núm. 1…brutal!! Aviat comença lo més guapo que són tots els camins de La Segarra plens de gent entrenat-se d’amagatotis. Ens queden 3 mesos pel gran dia!!! Salut i força per tothom i VISCA LA SEGARRA!!!!!

  Comment by Ricard — 12 December 2009 @ 11:10

 5. Inscrita!!
  Va ser a la Marxa dels Castells del 2009 on des del Centre Excursionista Borges-Garrigues ens vam animar a organitzar la Borges-Montblanc, sou un gran exemple a seguir tant en organització com en el tracte amb els participants.
  Vinga, ens veiem el dia 7 !!!!

  Comment by Elisenda — 13 December 2009 @ 20:30

 6. Hola,

  Aquest és el meu primer any, i no se si ho he vist malament, però a l’apartat “Novetats 2010″ i a la Normativa diu que la sortida i arribada és a Cervera, però a l’itinerari (al mapa i al Google Earth) diu que a Guissona. Què és el correcte ???.

  Ah, i tampoc surt el gràfic de desnivell.

  Comment by Xavi — 27 December 2009 @ 23:33

 7. Vull donar-vos l’enhorabona per la bona feina que heu fet amb la Web de la marxa. Però he de cridar-vos l’atenció sobre un parell d’incidències que hi he trobat.
  1) El mapa del recorregut sens dubte no correspon a aquest any, ja que posa la sortida a Guissona i, a sobre, no més hi assenyala 3 controls en comptes dels 4 que diu a la normativa.
  2) Per altra banda, el full de desnivells no es pot obrir directament. Només es pot veure si es descarrega el fitxer a l’ordinador propi.
  Salutacions.

  Comment by Antonio — 31 December 2009 @ 15:13

 8. Jo la vaig fer els anys 2003 i 2004 i m’ho vaig passar molt bé. Majoritariament són camins de terra i els avituallaments són de conya, molt complerts i variats, suposo que seguiu igual.

  Comment by Pitu — 24 January 2010 @ 20:21

 9. desearia que me dijerais si se puede dejar una mochila en la salida ya que igual tengo que ir en tren, gracias.

  Comment by juan andres lopez lopez — 25 January 2010 @ 13:08

 10. Si pot ser aquest any que la camiseta no sigui tan lletja com la de l-any passat.

  Comment by josep — 27 January 2010 @ 14:15

 11. Doncs a mi la samarreta de l’any passat em va agradar força……és qüestió de gustos…oi????

  Comment by Miquel — 29 January 2010 @ 18:19

 12. A mi també m’agrada la samarreta, trobo que mantenir l’estil de l’original li dona caràcter!! Vaja, que l’important és disfrutar la caminada i no el disseny :)

  Fins al març!

  Comment by Xavier — 29 January 2010 @ 20:23

 13. Hortera n` era una estona. Podrien donar una camiseta tècnica com Déu mana.

  Comment by sisco — 29 January 2010 @ 20:42

 14. És lletgissima, jo me la poso per anar a dormir només.

  Comment by xavi — 29 January 2010 @ 20:43

 15. Bones, necessitaria saber si es pot deixar material, abric, etc.. a la sortida i si, durant la caminada, es pot anar deixant “capes” als diferents controls que ens anem trobant.

  Merci

  Comment by Oriol — 22 February 2010 @ 12:34

 16. bon dia!!! crec que com a minim si envio un meil,el que podeu fer es respondrel!!! gracies!!

  Comment by joaquim — 23 February 2010 @ 14:56

 17. Hola.
  Des de l’organització responem a tots els correus, que són molts, tant aviat com podem. Si no hem contestat el teu correu pot ser és perquè no ens ha arribat o bé se’ns ha passat per alt per algun motiu. Però crec, bonament, que no en queda cap per contestar. També intentem donar resposta ràpida a les demandes dels correus i inclús contestar que ja sap una cosa u altra, en referència a possibles respostes.
  De totes maneres….si et cal res….en el tornes a enviar.
  Disculpa per les molèsties.

  Comment by Miquel — 23 February 2010 @ 18:24

 18. Bon día
  Voldria saber perque no voleu publicar el KM dels avituallaments i controls, tot i sent una NORMA de la FEEC per las marxes de resistencia? ……. Fins Diumenge

  20.2. En el Programa detallat de la marxa s’inclourà:
  • Zona on es desenvolupa.
  • Lloc de sortida i arribada.
  • Horaris de sortida.
  • Gràfic de l’itinerari, amb quilometratge i desnivells a superar, així com la posició dels controls i els avituallaments.
  .

  Comment by Xavier Alonso Blasi — 24 February 2010 @ 22:42

 19. Hola.
  El lloc dels avituallaments estan degudament publicitats, són a Montcortès PK-8 i a Guissona PK-34, aproximadament.
  Els llocs dels controls no es fan saber, els caminadors se’ls van trobant durant el camí. El que si sabeu és que als controls hi podreu trobar aigua i una mica de fruita. El motiu de no fer-ho saber és que cada any són en llocs diferents, encara que si podeu saber és que, com a màxim, cada 10 kms hi ha un punt o altre de control o avituallament, per tant, de cara a dur aigua teniu la previsió feta.

  Comment by Miquel — 25 February 2010 @ 7:57

 20. L’avituallament de dinar en quin PK serà, al pk 28 o a Guissona?
  gràcies

  Comment by Xavier — 25 February 2010 @ 17:31

 21. El dinar és a Guissona…..al PK-34/35 aproximadament.

  Comment by Miquel — 25 February 2010 @ 20:34

 22. Huola ja estem prepratas i a punt per l’espeectacle. m’agradaría sapiguer si podrem diposar al final de dutxes pels participans al igual que les darreres edicions… ??

  Gracies
  A10.

  Comment by TONIMO — 27 February 2010 @ 11:30

 23. Donareu una camiseta igual de cutre que la de l’any passat?

  Comment by sergi — 27 February 2010 @ 15:52

 24. tot i que ja he pagat al centre la quantitat de la tarja federativa, encara no m´ha arribat,podre fer la caminada al preu de federat o tindre que pagar el mateix dia el que paguen els no fedeats’

  ”””

  Comment by joan fre — 27 February 2010 @ 17:14

 25. No he rebut el darrer correu encara que me l’ha reenviat un amic. No passa res, però.

  Comment by Romuald — 2 March 2010 @ 22:48

 26. Bon dia.

  És impressionant el desplegament que feu cada any. Més i més i més i més, que diria el Puyal.
  És l’onzena vegada que la gaudiré. Gràcies als organitzadors.
  Records a Cervera Decideix i a tots els que treballen per a tenir el país que van somiar els nostres padrins i ara anhelem nosaltres.
  Gràcies. Fins demà.

  Comment by Salvador Torrens Raich — 6 March 2010 @ 12:06

 27. Sisco, estem assorades creus que la podrem acabar?. Porta-mos un poval amb gel per posar els peus en remull.
  Si encara en tenim (de peus) a l’acabar la marxa.
  Petons

  Comment by cinta forcadell — 6 March 2010 @ 21:25

 28. HO HE ACONSEGUIT, INCREIBLE,BESTIAL, BRUTAL, HE DISFRUTAT MOLT PERÓ TAMBÉ HE PATIT MOLTÍSSIM. ÉS LA SEGONA VEGADA QUE LA FAIG, AL 2008 LA VAIG FER AMB 9 HORES
  CAMINANT I AQUEST ANY AMB 6H 42′ CORRENT.
  ORGANITZACIÓ PERFECTA, COM OBSERVACIÓ PER PROPERES EDICIONS, ALGUN PUNT MÉS D’AVITUALLAMENT D’AIGUA PELS POBLES QUE PASSEM, EL TRAM GUISSONA CASTELLNOU DE LES OLUGES HE TINGUT QUE RACIONAR MOLT EL BIDÓ D’AIGUA.
  ELS AVITUALLAMENTS SUPER ASSORTITS DE COSES, I LES PERSONES SEMPRE AMB LA RIALLA OFERINTE COSES I DONANT ÀNIMS. PERFECTE!!!!
  ÉS POSSIBLE QUE EL RECORREGUT FOS DE 54,5 KM EN LLOC DE 52 ELS GPS AIXÍ HO MARCAVEN? UN SALUDO I ÀNIMS PER PREPARAR LA PROPERA

  Comment by RIKI GISBERT VERDU — 7 March 2010 @ 19:51

 29. Una salutació a tothom. És el primer cop que participo a la marxa i no m’ha anat gens malament, amb un temps de 6 h i 49 m. L’enorabona per l’organització. He de dir que m’he trobat com a casa amb la gent tan simpàtica i col·laborativa dels punts de control i avituallament. M’ha agradat molt l’assortit abundós i molt adient per a la marxa. Jo no he tingut cap problema amb la beguda. També estic molt satisfet per la samarreta tan maca (i de cotó, com jo les preferixo) i la ceràmica que ens portem de record.
  En fi, que em porto un record inoblidable de tots vosaltres. Que continueu fent-lo tant rebé en properes edicions.

  Comment by Antonio García Colomo — 7 March 2010 @ 22:45

 30. També ha sigut el primer cop per mi. He acabat amb el genoll destrossat, però he acabat amb un temps de 9h 40 min. Estic molt content.

  Moltes gràcies a tota la gent que ho organitza, és una feinada. Molt bé els serveis d’avituallament, tal i com han dit més amunt, molt variats i amb productes idonis i naturals.

  Fins l’any vinent.

  Comment by Joan Marc Gorgues Santaulària — 8 March 2010 @ 8:39

 31. Bones, és cert això que diuen la gent que anava amb GPS que el recorregut tenia tres km més dels 51km 800 m marcats?

  Comment by Xavier — 8 March 2010 @ 9:23

 32. he trobat una tarja SD de una camara Panasonic durant la ruta de els castells.
  El que sigui el seu amo que es posi amb caontacte amb mi
  paskasata2@hotmail.com

  Comment by JOSEP — 8 March 2010 @ 11:30

 33. Com sempre una organització impecable, millorada encara més amb els lectors de barres que han agilitat els controls i els subsegüents avituallaments, abundants i amb molta diversitat. Fins i tot el temps s’ha sumat a la festa, que l’ha fet molt escaient i per ser la primera vegada que plovia, la pluja ha estat molt moderada i gens molesta. Felicitar la feinada dels organitzadors i també la simpatia i diligència dels molts col·laboradors i col·laboradores.Un esplendorós èxit i fins l’any vinent.

  Comment by Ramon — 8 March 2010 @ 11:53

 34. Moltes felicitats als organitzadors d’aquesta macro-marxa!! crec que heu fet una feina impecable que a vegades per molta gent passa desapercebuda. I moltes felicitats a tots/es els/las col.laboradors/es, que amb molta amabilitat i alegría, ens han atès tant bé.
  Força marxa dels castells!!!

  Comment by Jordi Carulla — 8 March 2010 @ 12:16

 35. A partir de que hem vau fer el canvi de nom per la inscripció del meu amic fins l’arribada de la cursa, el tracte humà i la dedicació de l’organització ha sigut immillorable. Fins l’any que ve.

  Comment by Javier — 8 March 2010 @ 13:09

 36. Ahir va ser la primera vegada i penso que la darrera al menys tota la ruta, el volia fer i gracies a la companyia que portava i el meu amor propi ho vaig aconseguir, vaig trobar més pesat de Pallargues a Guisssona, que de Guissona a Cervera.
  Com tots els comentaris que hi ha fets felicitar a tothom per la feina i tot estava molt bé, però crec que la questió lavabos deixa que desitja, amb la facilitat que hi ha dels portatils crec que se’n podria posar més, ja se que hi ha molt camp, però hi ha gent que no agrada tant.

  Comment by Montse — 8 March 2010 @ 13:20

 37. Ahir va se la primera vegada, molt be, ho vaig fer caminant mes o meys en 10:30, pero vaig acabar molt fresc, amb els companys no preteniam fer temps, sino una bona estona caminant. Respecte a l’organitzacio l’he de felicitar, tot molt be i abundant, bona gent ; pero voldria fer dos comentaris al respecte (critica constructiva): vaig trobar a faltar mes informacio sobre els punts kilometrics com a referencies (mes pels que competien, per exemple cada 5 km.) i a mes a mes hi havia dos punts del recorregut al final (un tram de carretera abans de creuar l’eix i la via del tren on no hi havia ningu de l’organitzacio ni vigilancia), pero de totes maneres FELICITATS A TOTS.
  Una pregunta, es publicaran detalls mes endavant a la web? Gracies.

  Comment by Xavi — 8 March 2010 @ 13:23

 38. Perfecte tot i felicitats.
  Jo es la segona marxa llarga que faig es fantastic l’any vinent no fallo.
  Jo portaba el xip de la nike i em diu que la distancia es 52,35 vaig tardar en fer.la 7h i 50 min-

  Comment by xavier capell — 8 March 2010 @ 14:04

 39. ……. a una coseta mes….. Jo penso que de samarretes ja en tenim, crec que seria millor algun complement mes adient per la marxa o un diploma ben xulo amb les dades del corredor temps distancia mitja.
  Això oh comenta un inexpert no se eh.

  Comment by xavier capell — 8 March 2010 @ 14:10

 40. Hola,
  és la primera vegada que feiem aquesta marxa. Ens va agradar molt el trajecte, però crec que hi ha coses a millorar. Sobretot el tema de les referències quilomètriques. Per exemple estaria bé que cada 5 Kms hi hagués una referència. Crec que vam fer un parell més de Kms (sobre 54 o 55 segons GPS). També estaria bé que ho confirméssiu. Al començament, per cada pas de carretera hi havia mossos i semblava una bona organització, cap al final va canviar. Vam tenir que saltar dues tanques per creuar la carretera i enllaçar els camins (sense mossos) i creuar una via del tren. Potser cal pensar en fer modificacions en el trajecte. El final del recorregut pels carrers de Cervera va ser caòtic i el punt d’arribada es confonia sense cap membre de l’organització que ho indiqués. Tampoc entenc perquè no hi ha els resultats a la web després de 24 hores. El millor els voluntaris i els avituallaments, però és cert el que ha comentat algú. Al poliesportiu de Guissona els lavabos estaven inundats.

  Comment by quinti casals — 8 March 2010 @ 15:31

 41. Hola a tots! Visca L’Albi!
  Ha sigut el primer any i ho he aconseguit!!! però ha sigut dur.
  Com a crítica el fet d’haver de fer cua per anar als lavabos, a Pallargues i a Guissona, m’ha fet una mica de ràbia, ja que vam perdre una mica de temps involuntàriament. Per altra banda, al principi sempre hi havia algú donant pas, però cap al final de la cursa ja no era així.

  Comment by Núria — 8 March 2010 @ 19:40

 42. Felicitats a l’organització, Aquest que vol un diploma en comptes d´una camiseta està flipant., potser el vol penjar al menjador…. Lo que heu de donar es una camiseta tècnica ben maca als que la fan corrent en menys de 6 hores, Ja que no dinen ni fan tan gasto als avituallaments. Això sí ens vam emportar una saca de croisants que ens hem fotut avui a l’hora d´esmorzar a la feina. Salut!!

  Comment by josep — 8 March 2010 @ 21:21

 43. Agradecer a todo el equipo organizativo por lo bien preparada que habeis tenido la prueba. He disfrutado del paisaje y del calor humano de los habitantes de la segarra. Gracias y hasta el año que viene…

  Comment by José Luis García — 8 March 2010 @ 21:26

 44. Hola. Primer de tot gràcies pels vostres comentaris,això ens ajudarà a millorar certes qüestions de cara a properes edicions.
  Alhora també voldria puntualitzar certes coses que se’ns fa difícil poder fer bé, com ara el tema dels lavabos en pobles petits, qüestió molt important però que no té solució sinó és posant lavabos mòbils. El gran nombre de participants duu a que aquestes serveis es facin difícl d’oferir.
  Per altra banda és cert que en aquesta edició hi hagut uns 2,5 o 3 kms de més….donat per les obres del Canal Segarra-Garrigues i per un tram d’asfalt nou que hem volgut evitar, canvis de darrera hora i que en el seu moment no estaven previstos.
  Salutacions

  Comment by Miquel — 8 March 2010 @ 21:40

 45. Volia felicitar-vos a tot l’equip de la Marxa dels Castells de la Segarra per la bona organització. És la primera vegada que la faig, però amb ganes de tornar-la a fer.
  Em tingut molta sort amb el temps, ja que ens em salvat per unes quantes hores.
  On podem descarregar el diploma?

  Gràcies
  Fins la próxima

  Comment by sara — 8 March 2010 @ 21:42

 46. Molt bones!

  Felicitar a tots, organització, voluntaris, corredors, caminants,… per haver-ho fet un altre any possible i disfrutar d’un gran dia!!!
  Per cert, algú va trobar un sensor S3 STRIDE de Polar, només sortin de Cervera?

  Comment by Jordi — 8 March 2010 @ 23:50

 47. Un cop més, una organització impecable. Penso fer la marxa tantes vegades com pugui només per a gaudir d´aquesta gran trobada segarrenca. Endavant, i no defalliu mai.
  Ah, això dels km de més ho vaig notar, de debò. L´intuició no em fallava.

  Comment by Jaume — 9 March 2010 @ 0:26

 48. Cada any que passa m’agrada més. Aquest he notat al meu cos el Km de més, sembla estrany que et vingui de 2 o 3 Km, però quan en portes tants si que es nota.
  La qüestió dels lavabos és per a mi, l’únic a millorar, les dones ho tenim més malament, jo no volia ni beure massa aigua per no haver d’anar-hi i es dolent pel cos.
  Potser portàtils? si és pel preu, jo estaria a pagar una mica més…
  La resta impecable, la gent fantàstica, una abraçada i fins l’any que vé si Déu vol!

  Marta

  Comment by Anonymous — 9 March 2010 @ 8:57

 49. Enhorabona a la organització. De fet, és el primer any que la faig i el meu objectiu era acabar-la, cosa que vaig aconseguir. Pel que veig, la gent que la fa està tota en molt bona forma, en canvi, a mi, m’ha anat bé per aprendre de forma ràpida l’anatomia del meu cos. No sabia que hi haguéssin tants músculs que et poguéssin fer mal tots alhora!! A part de la conya, molt bé, ja que els que no hi anem per fer temps, si m’he d’esperar cinc minutets al lavabo, els espero i punt. Confio poder tornar l’any vinent. Agraeixo les mostres de suport i ànims que et van donant tots el voluntaris que vas trobant pel recorregut. I sempre amb un somriure als llavis… si puc,… tornaré!

  Comment by Rosa Mari — 9 March 2010 @ 9:58

 50. Estic molt content! Era el meu segon any, el 2009 em vaig retirar a l’últim control, petat i odiant el món i els caminots de la Segarra. Aquest any he pogut acabar en 9h i 21 min. amb una sobrecàrrega al peu dret però contentíssim. Cal dir que el clima ha ajudat molt, a la Segarra el solet no perdona i si fa calor es pot patir molt. Independentment de les mancances que puguin haver-hi, cal dir que el recorregut està molt ben senyalitzat i la gent et tracta molt i molt bé, els avituallaments completíssims.
  Gran crítica: Els 2-3 últims quilòmetres son infectes, es creu la via del tren aparentment sense cap mena de seguretat i, encara que sigui inevitable, és molt trist haver de fer tant tros d’asfalt quan els peus ja fan mal. Per altra banda, els carrers del tram final, deixen una trista imatge de Cervera a les retines dels participants, mal urbanitzats i amb uns xalets tant grans com de lamentable gust.
  Cal dir però que exepte en aquest últim tram el paissatge es maco, hi ha poblets molt bonics i els castells i esglésies valen la pena.

  Comment by lvra — 9 March 2010 @ 12:13

 51. Reitero les bones crítiques que estic llegint i jo també vull felicitar l’organització de la Marxa, que en la meva opinió ha estat perfecta. Respecte al tema dels lavabos, en altres marxes que he fet, ni tan sols hi tens possibilitat de fer cues, ja que no hi han lavabos. El bosc es ampli !! Bé, un cop més, FELICITATS a tots: als participants que vam acabar i als que ho van intentar, a la gent de l’organització, i als habitants dels pobles pels que vam passar, que en tot moment ens anaven donant ànims. Salut per futures caminades, companys!!

  Comment by Esther — 9 March 2010 @ 15:10

 52. Molt be tot. Molt cansat i als últim Km, malaint el dia que hem vaig apuntar. Pero a l’acabar hem sento orgullos d’haver-ho fet. L’organització correctíssima. Molt bona. Els avituallaments excel·lents. Ja sabem que sempre hi ha coses a millorar, pero el que demanem és molt difícil.
  El que si no perdono és el km de més que ens heu fet fer. Van ser el pitjor. Jo ho sabia perque un companys de marxa portaba el GPS i quan marcaba 51 encara no veiem l’arribada ni res que s’assembles. És igual moltes felicitats a tothom.

  Comment by Sisco — 9 March 2010 @ 16:05

 53. Estic súper contenta d’haver aguantat bé els 54 km, el meu rècord!!
  L’anècdota va ser que, a causa de la nevada, l’endemà vaig haver d’anar a treballar a peu (bromes del destí).
  En conclusió, un paisatge immillorable i una molt bona organització.
  Visca l’Albi!!

  Comment by Imma — 9 March 2010 @ 16:40

 54. Vull felicitar a en Sergi Brau de Solsona que amb només 13 anys ha fet la marxa per tercera vegada i aquest any corrent! I en poc més de 6 horetes! Ets un crack, t’hi esperem l’any vinent.

  Comment by Marta — 9 March 2010 @ 20:11

 55. En primer lloc os donem l’ enhorabona per tota l’ organització,a tots als controls, als cuiners, bueno a tot l’equip.
  Som un grup de noies d´Agramunt i es al primer any que la fem, estem totes molt contentes perque em pogut acarbarla tota , fins a la pròxima adeu siau.

  Comment by carme — 9 March 2010 @ 21:19

 56. Felicitats per la organització. Aquest link dona un recorregut de 55,5 kms.
  http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=772987.
  Magnifica experiencia. Fins la propera.

  Comment by Jaume — 9 March 2010 @ 22:07

 57. felicitats a l´organització i a tots els participants que vam puguer acabar la cursa,encara que jo va haber algún moment que vaig pensar que no la acabaría,sobre tot els ultims kms que s´em van fer eterns,pero la vaig acabar i per mí a sigut una gran satisfacció ,doncs era un repte que em vaig proposar.els avituallaments molt complerts i la gent de la organització molt maca.vaig fer la cursa amb una colla de dones d´agramunt i totes vam acabar ,va ser molt emocionant .una experiencia inolvidable.

  Comment by soli — 10 March 2010 @ 2:11

 58. L’organització molt bona, no sé d’on surten tants voluntaris. Gràcies a TOTS. I van 11.
  Una altra cosa. El diumenge entre les 12 i les 13 hores em vaig deixar una rinyonera a terra del pavelló al costat de la taula d’arribada. És de color blau amb tres departaments i contenia dues barretes energètices powerbar i un rellotge casio de gama baixa. Si el que l’ha trobat o en sabeu alguna cosa us ho agrairé molt. Amb aquesta rinyonera vaig fer la primera marxa dels castells. Vet aquí, “només” un record. Gràcies.
  Gràcies de nou a TOTS els qui han fet i fan possible la Marxa.
  salvador torrens i raich
  email: salvador.torrens@cervera3.jazztel.es

  Comment by Salvador Torrens Raich — 10 March 2010 @ 8:30

 59. Hola, tambe trobo a faltar la classificacio per temps.

  Jo penso que no flipo quand dic que prefereixo un altra cosa que una samarreta, (potser perque jo en venc? jajajaj) pero al menys una tecnica, m’agradaria veure les vegades que te la poses.
  Siauuuuuuuuu

  Comment by Xavier Capell — 11 March 2010 @ 21:02

 60. Bon dia!

  No hi ha forma de saber quantes persones majors de 60anys han acabat la marxa?

  Comment by NÚRIA — 20 March 2010 @ 6:48

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Powered by WordPress | Tema de Roy Tanck