EL VIATGE

Doncs si! Ja ho tenim una més que encarrilat això… després de pensar-hi, de rumiar-ho, d’intentar-m’ho imaginar, ja està decidit i comprat.
Serginho Bourne se’n va, aquest cop, el més lluny possible!

Aquell viatge llunyà, allò que s’havia de fer algun dia, algun any sense tenir del tot clar quin, aquell viatge de pressupost tridimensional, aquella aventura antípoda arriba, casi casi segur segur, a finals del proper mes d’Agost!

Seran prop de quatre mesos de motxilla començant pel nord de la costa Est australiana, al refugi de la zona tropical, com un escull coral·lí, per anar viatjant cap al centre i el sud del territori aussie: tot d’immersions, caminades, reserves naturals, desert, mar i muntanya, cangurs i koalas, estrelles i postes de sol per acabar fent el salt a Nova Zelanda i el seu paisatge de pel·licula: cultura de mar, illa del Nord illa del sud; aventura maorí, la meca del kiwi.

També vol ser aquest viatge, que ho sapigueu, una petita redempció d’aquells sis mesos a Cambridge que mai vaig arribar a passar amb l’objectiu culminatori d’aconseguir el Proficiency. Quatre mesos tombant entre angloparlants bé han de treure el rovell de qualsevol idioma, bé han de revifar el més emotiu d’aquells petits peixos tropicals que guardo al meu interior. “On has après anglès?” M’han preguntat tantes vegades. A Reus, a Tarragona, tombant pel món. Mai he viscut a Anglaterra o als Estats Units, mai m’he arribat a acostumar a somiar en anglès i crec que ja va sent hora.

Aquest viatjot bé ha de donar per molt, si o no? De l’illa més gran a la més petita, de l’animal més extravagant al més comú, de la neu del cim fins el fons del mar i de la cultura més occidental a la més nadiva. L’aventura més llarga, el pressupost més exagerat, la més basta varietat de mitjans de transport i un ventall infinit de companys de viatge. Aquest any espero poder fer allò que serà, com dir-ho d’una altra manera, El Viatge.

Els detalls!

Dissabte 28 d’Agost

Barcelona – London Heathrow 19.20 – 20.35 amb British Airways (2:15h)

London Heathrow – Singapore 22.05 – 18.00 del 29 d’Agost (12:55h) amb Qantas

Singapore – Darwin – Cairns 20.25 – 08.05 del 30 d’Agost (9:40h) amb Jetstar

Tot plegat no ho entenc ni jo…

La tornada!

Dimarts 21 de Desembre

Auckland – Melbourne 13.00 – 15.05 (4:05h) amb Jetconnect

Melbourne – Singapore – London 17.05 – 05.25 del 22 de Desembre (23:20h) amb Qantas

London – Barcelona 07.35 – 10.35 (2:00h) amb British Airways

Tot plegat per 1.610€ i tramitat per Onix Tours, S.A., al carrer Pau Claris de Barcelona.

Molt em penso que mai havia pagat una cosa tan cara jo… Podria haver rebaixat uns Euros afegint-hi escales, volant amb una companyia més cutre o tornant el dia de Nadal, però tot i així ja m’està bé…

Bitllet d’avió apart, espero tenir un pressupost de casi 7.000€, que encara que repartits per 117 dies de viatge poden sonar a una pasta gansa com per viatjar com Rockefeller, després de comprar el vol Australia-Nova Zelanda (encara pendent) i una setmana d’immersions a tope segur que ho veuré molt diferent. Tot i així, al final sempre m’acabo adaptant sense problemes al pressupost que tingui.

Normalment no ho mencionaria, però entre els vols d’anada i tornada m’hi anuncien Boeings 737-800, 747-400 i Airbus A320-100/200 i A380-800! Jo fins que no el vegi no m’ho creuré, però em fa il·lusió, ves.

- “I què hi faràs?” – Ja em pregunta la gent.
Se m’il·luminen els ulls, i somric com a resposta.

a380-800.jpg

En seguirem parlant.

4 comentaris a l'entrada “EL VIATGE”

 1. Segur que apendràs "anglès"? ha dit:

  Good onya mate!
  She’ll be good!

  Apa! Comença a estudiar!
  http://www.koalanet.com.au/australian-slang.html

 2. maria ha dit:

  Això sí que és tenir esperit aventurer.I tan!Molt ben fet i després cap al Proficiency.^-^Aquesta lluita no la podem perdre!

 3. I love Koalas! ha dit:

  Moolt bé el koalanet!

  Ja vaig ben avisat, ja, amb tot de gent que hi ha estat un any estudiant o viatjant i encara es quedaven pasmats quan els saludava efusivament algun autòcton. Tot i així, suposo que anar al cul d’Escòcia o de Milwaukee deu ser semblant, no? Alguna cosa aprendrem segur.

  Gràcies maria!
  Tu mateixa ho has dit… no és un viatge! És una aventura.

  Bis gleich!

 4. ricderiure ha dit:

  flipant!!!
  increïble!
  brutal!
  tu si que en saps!
  petó!

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.