sergi2511

Sergi2511 va ser una forma de tenir un correu que no estés ocupat,
i així, sergi2511 sóc jo al Messenger.
Sergi 2511 és hotmail, i és gmail.
Sergi2511 és Skype, i una drecera per trobar-me al Facebook.
Sergi2511 serà també doncs, a partir d’ara, aquest bloc.

Parlant d’aquest bloc:

És el meu món un bloc personal, de crítica i de reflexió. És un bloc de vivències, de literatura i de viatges. Un bloc de curiositats i recomanacions. Podria ser, és la pregunta, que escrigui aquest bloc amb una personalitat que no és la meva, amb una falsa aparença?

Jo crec que no. Em puc censurar a l’hora d’escriure, puc obviar alguns pensaments per superficials o fins i tot no entrar en segons quins temes per por de ferir sensibilitats. Tot i així, crec que és un bloc ben honest, farcit de sinceritat, que ja va cap al seu tercer any d’història.

Això sí, crec que se’m pot llegir de moltes maneres diferents, i que tot llegint hom es pot fer una idea de qui escriu que no té perquè correspondre amb la realitat. Tant si com no, a voltes més i a voltes menys, seguirem escrivint, que m’agrada molt.

Ric! Els teus comentaris, alimenten aquest bloc.

escrivint.jpg

3 comentaris a l'entrada “sergi2511”

 1. anns ha dit:

  Sergei dixit!
  Ja se’t trobava a faltar seee seee…més clar l’aigua.Consti q no en dubtàvem de la teva honestedat,sinó q a mi -personalment-m’és més fàcil i disfruto més en el cos a cos, en el cara a cara…
  Res, no deixis pas d’escriure q ens agrada, encantador de serps
  mmua

 2. sergi2511 ha dit:

  aaaaanns!
  Sempre atenta a la xarxa, també!

  Hi vaig pensar molt en això de la sinceritat, i recordant posts com els meus tractats sobre la mort o la solitud, o l’anar explicant els meus viatges any rere any a mesura que van passant, em van convèncer que normalment escric tal com ho penso.

  Cara a cara el discurs podria sonar completament diferent. Potser si.

  Encantador de serps mola :)

 3. anns ha dit:

  Tu sí q moooles!
  Estic en període de canvis, un d’ells de company de casa…així q aviat muntaré una calçotada per donar la benvinguda a la nova vida…ja faré pq l’avisi el sr xoller…apa,lo dicho mua

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.