ExcesSOSfallers

una critica des del mateix món faller

stayorganitation

Enviat per excessos el dia Juny 23rd, 2009

En plena preparació de les staycations o vacances en què no se’n va a cap lloc (vacances a casa ), la nostra Junta Central Fallera ja ha organitzat un dels concursos per als infantils que més passions i colzades desperta.

I tot això, amb unes bases al millor estil organització festiva o stayorganitation, que ens indiquen que res no ha canviat, bo si, el canvi ja es va fer l’exercici passat i consistia en no donar els premis en la plaça de l’Ajuntament. Per tant, enguany pareix que seguirem amb la stayorganitation i no sabrem que premis es donen en la plaça i on es fan entrega els que allí no es puguen atorgar per diversos motius de seguretat. El no posar en les bases el lloc d’entrega, l’única cosa que garantix és que no se sap on cal anar a per ells i, hi ha vegades que en allò que sempre s’ha fet o stayevolution, cal remarcar que ja no és així, encara que siga una mesura poc popular.

Pensar, que per a qualsevol organització d’esdeveniments la seguida o continuïtat funciona, és encertat, i inclús ajuda a la dinamització del mateix i per això, els canvis que s’hagen d’introduir caldrà comunicar-los, explicar-los i fonamentar-los.

No parlem del concurs de dibuix en concret, parlem de tots ells, que encara que s’hagen de convocar més tard, si les bases seran substancialment diferents estaria bé saber-les el més prompte possible. Imagineu que es prohibira la pintura roja o stayred en els monuments, caldria avisar-ho ja perquè el dit color no s’utilitzarà en els esbossos de falla, no?.

Bé, per tant, no costaria tant publicar els concursos i esdeveniments que es van a realitzar durant l’exercici, on es van a entregar i les dates aproximades, per dir que parlem de planificació, que encara que siga el més pareguda a la stayevolution, siga publicada per a poder planificar-se des de cada comissió, perquè n’hi ha que a l’estiu ja realitzen les seues maquetes i després va, i no hi ha concurs…, t’imagines?.

Com el dissabte van ser els xiquets i d’açò si, sabem que van estar al palau de l’Exposició, 100 anys després, pintant-lo. No!!!, això seria grafitti i d’açò JCF no organitza concursos. Realment van plasmar-lo en el seu bloc o conjunt de fulls de paper superposades. (hi ha plural de bloc?). Segur que els dibuixos són perfectes i el jurat tindrà difícil triar, o no?

Bé, per a despedir-nos, un missatge als usuaris dels concursos, entre els que ens incloem, estaria bé no utilitzar els colzes en la cua per a arreplegar el material de pintura, que estem en ple període de preparació de les staycations i ja se sap…

3 comentaris per “stayorganitation”

 1. Malalt de Falles Diu:

  La societat fallera tan hipercompetitiva ella…

  Si no hi haguera tant de premi, no hi hauria problemes.

 2. excessos Diu:

  I si no hi haguera premis com es lluirien les FM a la Pl de l’Ajuntament?, cap a on anirien els passacarrers, pegant voltes i voltes al barri?
  I això em recorda un article de Gil Manuel al respecte del lluïment i tot els que ho envolta: (http://blocfaller.blogspot.com/2009/05/mitjans-de-fallermajoritzacio.html)
  Però, ara resulta que este premi de dibuix ja no es dona a la Plaça (estudiarem si la participació ha baixat) i, encara es dona els de LoRat, i així els poetes festius continuen treballant perquè les falleres més majors arrepleguen premi a l’Ajuntament. (Crec que este tema podíem deixar-lo per després de les staycations…)

 3. Malalt de Falles Diu:

  I si no hi haguera premis com es lluirien les FM a la Pl de l’Ajuntament?

  Quanta veritat hi ha en eixa frase

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image