ExcesSOSfallers

una critica des del mateix món faller

Diferències

Enviat per excessos el dia Novembre 26th, 2007

taula.JPG

Tots son artistes fallers, i d’especial, però entre un monument i d’altres hi han excessives diferències, ells ho saben, és el seu treball i, van estar raonant un mati de diumenge, a les ataraçanes del port de València i a la fi, eixiren per la porta gran… signant autogràfs als assistents. (No més faltava Paco Roca, que planta en Cuba - Litarato Azorín, per què?)

mal1.JPG Els artistes, que deurien ser més importants, és quedarem en un anècdota davant de la prepontència d’algunes comissions de la Federació de Falles d’Especial i els diaris, com sempre, centraren la notícia en el pressupost, de tal manera que Levante a la seua edició escrita va traure més gran unes que d’altres (imaginem que ací estava pactat). Tant és així que donaren més importancia a un monument que als altres per l’única raó de valdre més “cales”, juntament la comissió que emprearà 900.000 euros en el monument… Si vareu tindre sort de no veure’l, ara tens l’opció de comparar-les en l’edició digital, comparar-les encara que ja es pot saber qui serà el primer de la fila.

Si una comissió vols dedicar, tants diners, és la seua manera de viure les falles, el problema és quan la inversió provoca excesSOS en la festa, provoca desinterés per les tradicions i intenta fer viure de la seua mateixa manera el món màgic de les falles. A la resta, ens queda l’opinió i, almenys el monument infantil de Na Jordana és dedica a la sostenibilitat… És un principi!!.

estandarts.JPG

 

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image