Trobada de gegants de les Festes de Misericòrdia de Reus

El proper 17 de setembre, Reus acollirà la Trobada de Gegants emmarcada dins les Festes de Misericòrdia d’enguany. En aquesta edició gaudirem de la presència dels gegants de les Borges del Camp (que celebren aquest any el 25è aniversari), la colla del Calçot de Valls, Sant Climent del Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Matadepera i la ja habitual geganta Giulietta, de la Colla Els Petits Gegants de Reus. A més d’aquestes colles, la Colla Gegantera de Reus hi participarà amb la Mulasseta, els Vitxets, Moros i Indis Petits, la Mulassa i les cinc parelles dels gegants de Reus. Sens dubte, una ocasió única per veure les rèpliques en miniatura dels gegants bicentenaris de Reus juntament amb els seus “germans grans”.

indi-reus-05390.JPG

La plantada de gegants està prevista a les 17 h a la plaça del Mercadal. La cercavila s’iniciarà a les 18 h i recorrerà  el carrer de Jesús, portal de Jesús, plaça de les Basses, carrer de la Galera, carrer de Monterols, plaça de Prim, carrer de Sant Joan i plaça del gegant Indi, on es farà la ballada de cada una de les colles i la ballada conjunta posarà punt i final a la celebració. Gerard Pouget

1 comentari a l'entrada “Trobada de gegants de les Festes de Misericòrdia de Reus”

  1. marc ha dit:

    HOLA SOC EL MARC I MAGRDA MOLT ELS DE TOTA CATALUNYA PERO ELS QUE MES MAGRDA SON ELS GEGANTS DE REUS GRASIES MARC

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.