Reestrena dels gegants de la Pedrera

El proper 5 de juny, els gegants de la Pedrera (el rei Gaudí, la reina Pedrera, el Badalot i el Forjat), juntament amb els dos nans, es reestrenaran després de restar diversos anys sense sortir. Les figures, que han estat restaurades per Toni Mujals –el seu creador–, han sofert diversos canvis, com vestits, complements, joies, ceptres, etc.

257563_156570897742202_100001678783987_326604_553115_o.jpg

La festa comptarà amb la cessió de les figures per per part de la Fundació Caixa Catalunya a la Coordinadora de Geganters de Barcelona, entitat que els cedeix a la ciutat de Barcelona i, posteriorment, amb el Ball dels Gegants de la Pedrera, amb una coreografia especial per a l’ocasió (ideada per Abel Plana, Maurici Arias, Miquel Burgès, Nicolás Alonso i Josep Maria Blanes) i amb música de Joan Amargós. Més informació al web de la Coordinadora de Geganters de Barcelona. Gerard Pouget. Il·lustració de Miquel Burgès

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.