Una trobada de gegants “singulars”

El proper 4 de juny, Granollers acollirà, en el marc de la Fira i Festes de l’Ascensió, una trobada de gegants “singulars”, que comptarà amb figures força peculiars: s’Àvia Corema de Menorca, els gegants Xinesos de Monòver (Alacant), The Mortal Orchestra de Northumberland (Anglaterra), el Gerió de Girona, el Montseny de Cardedeu, els gegants de les Dues Cares, del barri de Sarrià de Barcelona; i tots els gegants de Reus, que estaran acompanyats pels gegants de Granollers.

gegants-reus-tots-03298.jpg

Les figures podran admirar-se durant el matí del dissabte a la plaça de la Corona, i a la tarda faran una cercavila des d’aquesta plaça, per la carretera, carrer de Sant Roc i plaxa de la Porxada. Una bona ocasió per gaudir d’una trobada de gegants molt especial. Gerard Pouget

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.