L’avi Joan, el nou gegant de l’Esplai Fem-nos Amics de Reus

L’Esplai Fem-nos Amics, de la Parròquia Sant Joan de Reus, celebra enguany el seu 20è aniversari amb l’organització de diversos actes, entre els quals cal destacar, el passat 15 d’abril, la presentació del llibre L’Universari dels Xeix Xeix. 20 anys d’EFA i del seu nou gegant, l’avi Joan, que porta aquest nom en honor a la parròquia a la qual pertany l’entitat. La nova figura és obra de diversos membres de l’Esplai i va fer la seva primera sortida després de l’estrena durant la Diada de Sant Jordi del 2011. Gerard Pouget

avi-joan.JPG

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.