Núria Feliu: la nova geganta del barri de Sants de Barcelona

Amb la creació d’una geganta que representarà la seva pròpia imatge, la cantant de Sants Núria Feliu celebrarà, durant el proper mes de setembre (l’artista va néixer el 21 de setembre), el seu 70è aniversari i el 50è aniversari que volta pels escenaris. La figura, posteriorment, serà cedida als Geganters de Sants per tal que participi en les diverses celebracions.

Cecília Vidal s’ha encarregat de fer el disseny de la geganta i el popular constructor Toni Mujals serà l’encarregat de realitzar-la. La nova figura durà una faldilla amb godes, una americana una mica cenyida, i el cabell característic de l’artista. A més, a la mà portarà les partitures de la cançó de Sants, i a l’altra un ram de violetes. Gerard Pouget

1 comentari a l'entrada “Núria Feliu: la nova geganta del barri de Sants de Barcelona”

  1. Santsenc enfadat ha dit:

    Esperem que la cuidin millor que els altres gegants que té la colla.

    Fan penona…

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.