Inauguració de la Casa de la Festa d’Igualada

Una nova casa de la festa s’afegeix a la llista d’equipaments expositius municipals dedicats a la imatgeria i el patrimoni festiu local. Es tracta de la Casa de la Festa d’Igualada, un espai inaugurat el passat dimecres 19 de gener situat en una de les sales de l’antic Escorxador igualadí. La Casa de la Festa d’Igualada acull l’Àliga, els gegants, els capgrossos i tota la imatgeria festiva de la ciutat, a excepció del Tonet Blaquer i la Conxita Teixidora, que ja compten amb un espai propi al Museu de la Pell. Tot i això, la Casa de la Festa inclou dues fotografies a mida natural d’ambdós elements. Tots els entremesos igualadins estan exposats juntament a uns plafons explicatius amb la informació que cada element. Gerard Pouget

A la foto, els gegants d’Igualada i del Poble Sec a Sant Julià de Lòria, Ciutat Gegantera del 1991. Foto: Gerard Pouget

igualada.jpg

1 Resposta to “Inauguració de la Casa de la Festa d’Igualada”


  1. 1 Pau Gen 31st, 2011 a les 17.42

    Aquesta casa de la festa no serveix de res. En primer lloc perquè no hi ha un seguici festiu consolidat i al meu entendre encara menys patrimonial en la seva totalitat. A part la famosa casa de la festa només contempla la imatgeria festiva, els balls no, ja que com no són del gust de l’Ajuntament no són de la ciutat. Tenim un Ajuntament super progre, què hi voleu fer?

Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image
MÈs Tradib‡nners:

Categories

Contactar

Si voleu contactar amb nosaltres o enviar-nos notícies per publicar-les, ho podeu fer a l’adreça entremesos@gmail.com

 

Gener 2011
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
« Nov   Feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.