Nous gegants per a Almoster

La vila d’Almoster, al Baix Camp, donarà la benvinguda als seus primers gegants el proper diumenge 27 de juliol a les 19.30 h. Els noms que rebran seran Miquel i Àgata; ell, en representació del patró de la vila, i ella, pel Grup de Dones Santa Àgata d’Almoster, ja que l’entitat ha estat l’encarregada de l’elaboració dels vestits. Els gegants són obra de l’escultor reusenc Manel Llauradó.

La festa del diumenge 27 de juliol comptarà amb la presència dels gegants de Reus, els gegants de la Selva del Camp, el Bou de Reus, la Colla Jove dels Xiquets de Valls i els Tabalers de la Colla de Diables d’Almoster. Gerard Pouget

1 comentari a l'entrada “Nous gegants per a Almoster”

  1. yens dicmans ha dit:

    hola ami megradan els gegants d’almoster

    yens dickmans

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.