Festa del Castell de Montjuïc

El proper diumenge 15 de juny se celebrarà la Festa del Castell de Montjuïc, amb la qual es torna, simbòlicament, el castell a la ciutat de Barcelona. Entre els actes destaquen una jornada de portes obertes (d’11 a 19 h, amb què es podran veure espais tancats fins ara al públic), l’organització de diversos tallers, una fideuà popular i, com a activitat estrella, un concert de Raimon (18 h).

La festa inclou també l’estrena de l’espectacle Pim, Pau, Pum (amb guió i direcció de Xavier Cordomí) que comptarà amb la participació de diversos entremesos de Barcelona.

Els gegants (del Pi, Santa Maria del Mar, nous de la Plaça Nova, Sant Pere de les Puel·les, Sant Andreu de Palomar, el Clot, Nou Barris, Sants, Poble-sec, la Marina, Gràcia i la Barceloneta) representaran els valors ciutadans positius; mentre que les bèsties (Lleó, Cavallets Cotoners, Tarasca, Víbria, Drac i Griu de Barcelona, Cavallot de Pedralbes, Gaudiamus del Coll, Dofí del Casc Antic) faran referència a aspectes malèfics. També apareixeran al muntatge els Falcons de Barcelona i la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya. Gerard Pouget

1 Resposta to “Festa del Castell de Montjuïc”


  1. 1 Ricard Mai 11th, 2009 a les 15.45

    Cadena Humana al Castell de Montjuïc.
    Dissabte 16 de maig 11′30h

    Defensem Barcelona, com a capital de Catalunya i de la llibertat, el castell de Montjuïc per a la ciutat, sense militars i sense condicions.

    Per la memòria dels afusellats el 4 de maig del 1897: Lluís Mas, Josep Molas, Antoni Nogués , Joan Alsina i Tomàs Ascheri, per la memòria dels afusellats el 13 d’octubre del 1909: Eugeni del Hoyo, Antoni Malet, Ramon Clemente, Josep Miquel i Baró i Francesc Ferrer i Guàrdia, per la memòria del President Lluís Companys afusellat el 15 d’octubre del 1940, per la memòria de les víctimes dels bombardeigs a Barcelona des del Castell el 1842 (Espartero) i 1843 (Prim), per la memòria de tots els repressaliats: obrers, polítics, intel.lectuals, que van patir empresonament, tortures i mort durant la vaga de la Canadenca el 1919. Per tots els empresonats, torturats i assassinats per la repressió feixista des del 1939 al 1975.

Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image
MÈs Tradib‡nners:

Categories

Contactar

Si voleu contactar amb nosaltres o enviar-nos notícies per publicar-les, ho podeu fer a l’adreça entremesos@gmail.com

 

Juny 2008
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
« Mai   Jul »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.