Ara ballen els gegants, balls dels gegants de Barcelona

barcelona-ciutat-17.jpg

Els gegants de Barcelona en la cercavila de Sant Antoni del 2007

Arran del concert dedicat a les músiques dels gegants de Barcelona que els Ganxets, grallers del Baix Camp, oferiren dins els actes de les festes de la Mercè de l’any 2004, sorgí la idea d’enregistrar en un disc una part del ric patrimoni musical de les figures barcelonines. Aquesta feina contemplava no només fer una compilació de les peces, sinó també arranjar-les per ser interpretades a tres veus (dues gralles dolces i una gralla baixa) i dues veus de percussió, en algunes ocasions, amb el timbal i el timbal fondo. Així doncs, fruit de la col·laboració entre els Ganxets, grallers del Baix Camp, i la Coordinadora de Geganters de Barcelona, l’any 2006 es presentà Ara ballen els gegants, un recull de 19 peces que serveix per commemorar el vintè aniversari de l’entitat gegantera barcelonina. Gerard Pouget

2 comentaris a l'entrada “Ara ballen els gegants, balls dels gegants de Barcelona”

  1. Puig d'en Cama ha dit:

    Benvingut Gerard, t’incloc a gentdelcamp.blogspot.com

  2. Entremès ha dit:

    Ei! Moltes gràcies Antoni!

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.