Segona edició!

1 09 2008

mala dona segona edició

Avui he conegut la senyora Maria Lourdes. Ha tornat a comissaria i hem pogut xerrar una estona, just després que ahir fés la crida a l’entrevista del Via Lliure perquè em vingués a recollir la seva novel·la. No la va sentir, però el fet és que ha aparegut.

Ha estat fascinant. És la segona persona que conec que té relació amb una víctima de l’Enriqueta… i han passat gairebé cent anys!

 M’ha explicat que la seva sogra, l’Agustina, era una nena de rínxols daurats, que aquell any 1912 jugava pel carrer Aragó amb Balmes fer girar una anella. Anava pel costat de les vies del tren, que perforaven el carrer, i tenia el seu pare uns metres enrere, caminant distret.

Una dona esprimatxada i pàl·lida se li va acostar i li va dir: “Vols caramels, nena? Vols venir amb mi? Vine, vine…”. Quan el pare de l’Agustina ho va veure va fotre un crit dels que resonen per sobre el soroll dels vagons, i la dona va sortir cames ajudeu-me, fugint com una rata.

El dia que va sortir la fotografia de l’Enriqueta al diari, com la dona que havia segrestat la Teresina Guitart, l’Agustina la va assenyalar amb el dit i va dir: “Mira, papa, la senyora dels caramels”.

Moltíssimes gràcies, Maria Lourdes.


Accions

Informacions

2 comentaris per “Segona edició!”

7 09 2008
Pansete (08:20:29) :

Moltes felicitats per la segona edició del llibre!

9 09 2008
bajoqueta (16:13:02) :

Pobra senyora, que fort!

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image