Regidora d’Els Verds + Esquerra a l’Ajuntament de Son Servera

Arriba l’estiu… comencen els problemes a la Costa dels Pins

Ja arriba l’estiu i ara és quan tots volem anar a pegar banyos, a prendre el sol i a gaudir de la costa tan maravellosa que tenim. A jo m’agrada molt la Costa dels Pins, cercar un raconet no massa concurrit i passar-me hores a la mar. En canvi, quan arribes, el trobes i t’acomodes, els propietaris de les finques colindants et molesten, et diuen que te’n vagis, et treuen els cans i t’exigeixen que abandonis la seva propietat privada. Sí sí, propietat privada!!!

Una costa preciosa però cada dia més encimentada ja que els veïnats construeixen solàriums sobre les roques (per estar més cómodes!!) o espigons que destrossen el litoral per impedir que les ones peguin a les seves parets. Un desastre al qual les administracions no posen remei per moltes denúncies que hi hagi. I tot perquè les persones que cometen aquestes infraccions, contra la nostra costa i contra els nostres drets, son persones d’alt nivell econòmic i fàctic. Persones importants que pareix que estan per damunt de tot i que, per tant, per a ells la llei no existeix.

Vos imaginau que demà jo agafàs i em construís un solàrium amb unas parets i un banc a la plaça de Sant Joan? Tothom diria que estic loca, la policia em precintaria, demolirien el que hagués construït i pensarien que quina barra apoderar-se d’una plaça pública. I no és el mateix construir-ho a una zona considerada legalment com costa pública? Amb l’agravant del dany mediambiental i paisatgístic?

Nosaltres aquest estiu seguirem defensant una costa pública, una costa protegida, una aplicació de la llei de costes i una restitució del litoral. Tornarem a insistir amb denúncies a costes, amb la manifestació de cada estiu de “La Costa és de Tots”, insistirem a Madrid, a Bruseles… i així fins aconseguir el nostre objectiu: una costa pública de veritat.

4 June 2007 a les 16:08


4 Comentaris to “Arriba l’estiu… comencen els problemes a la Costa dels Pins”

 1. Amadeu Says:

  UEP! Vaja blog guapo! Ja l’aniré llegint! M’agrada, aquesta plantilla: qualsevol dia me pega la vena i faig el trasllat.

  Salut!

 2. Pepe Says:

  Enhorabona i benvinguda al mòn dels blogs. La plantilla és molt guapa . Un par de conseils has d’intentar fer els textos curts o al manco amb una introducció que es pugui llegir independent i ficar imatges per fer-hos més atractius. Una pregunta
  Per què no has triat balearweb com servidor?

 3. xisca Says:

  Mot bé Conxi!!!!!m’agrada molt.crec que està molt aconseguit.Salut!

 4. Conxi Peña Says:

  No he triat Balearweb perque el meu nom ja estava agafat… així que vaig pensar que si posava un altre nom ningú em coneixeria… però si saps com fer-ho… avisam, val?

  Gràcies a tots per participar al meu blog.

  Besos

Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image