Regidora d’Els Verds + Esquerra a l’Ajuntament de Son Servera

Resultats Electorals

El passat diumenge les urnes ens donaren uns resultats molt interessants. El PP va davallar 2 regidors, quedant-se amb 7. UM davallava de vots però mantenia el seu regidor. PSOE, efecte ZP, en treia 5. Independents, la sorpresa d’aquesta legislatura, 3. Els Verds + Esquerra, pujavem de vots, mantenguent el regidor. I Clau, ens assustava, amb la seva possible incorporació, que al final no fou. El PSM, desprès de molts d’anys de representació, es quedava a les portes del regidor, quedant-se sense regidor.

Ara els números canten: els Independents son la clau per formar qualsevol coalició d’esquerres o de dretes.

Però el poble dia 27 de maig va votar Canvi! Aquell vespre, desprès del reconte, tots celebràvem plegats que arribava el canvi. Brindàrem amb cava, tots plegats: Independents, PSOE i Els Verds + Esquerra, com si tots fòssim dels mateixos. La gent ens aturava pel carrer per felicitar-mos pel canvi.

El PP en canvi segur que no brindava. Havia davallat 2 regidors, ha perdut la majoria absoluta i ni tan sols amb el recolzament d’UM poden governar. S’ho mereixien! No han escoltat el poble i això el poble no ho perdona. Ha governat per 4 i no ha rebut als veïnats. No ha escoltat els problemes i no ha gestionat el municipi. Ha fet enfadar inclús els seus. Ha enganat als joves, als majors, als comerciants, al personal….

Ara, tot pot canviar, i es poden començar a fer polítiques pensades pel poble! Si és així vos deman participació. Veniu a l’Ajuntament a exposar qualsevol queixa, problema… Participau i ajudau-mos a millorar el municipi i exigiu-mos que ho fassem. Jo tenc confiança en que tot anirà bé però només falta un poc de paciència, dia 16 es costitueixen els Ajuntaments, abans tot haurà d’estar clar.

2 June 2007 a les 17:01


Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image