Regidora d’Els Verds + Esquerra a l’Ajuntament de Son Servera

Hola!! Me present… em diuen Conxi Peña

Em diuen Conxi Peña, tenc 26 anys i m’encanta la platja. Som administrativa i regidora a l’Ajuntament de Son Servera per Els Verds + Esquerra. Som fredolera i m’agrada molt sortir de festa, especialment, Sant Antoni i les verbenes de pobles.

Aquest bloc preten posar a la red un lloc de debat on tractar els temes que puguin interesar als serverins i serverines, i tothom que tengui interés sobre els temes d’aquest municipi. Un lloc de debat entretingut on tots participeu. Jo intentaré posar aquí tots els temes candents però m’heu d’ajudar perquè la vostra participació serà el més important.

Son Servera viu avui un moment polític molt interessant. El PP ha quedat amb 7 regidors, PSOE 5, Independents 3, Els Verds + Esquerra 1 (jo), i UM 1. Què passarà? En poc temps ho sabrem però d’això dependrà el futur del nostre poble.

2 June 2007 a les 16:18


1 Comentari to “Hola!! Me present… em diuen Conxi Peña”

  1. Joan-Ferran Llorens Says:

    T’admir moltíssim. Amb aquesta aparença d’al·lota fràgil actues ben convençuda de les teves idees sense por i sense badar.Continua així. Una abraçada!

Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image