Regidora d’Els Verds + Esquerra a l’Ajuntament de Son Servera

Som joves!!!

Habitualment les polítiques de joventut son les grans oblidades dels Ajuntaments. Durant aquests 4 anys s’ha fet una política de joventut a esquenes dels joves del municipi. Per l’Ajuntament els joves som el futur però i no som també el present?

Les polítiques de joventut poden ser diverses: des de polítiques d’habitatge que facilitin l’accés a l’habitatge de lloguer i/o compra pels joves, polítiques d’ajuda a la recerca de treball i a la formació laboral, polítiques de participació dels joves en la presa de decisions de l’Administració amb els temes que els afecten, fins a polítiques per a l’oci i la participacio com un Casal Autogestionat pels joves, sales per ensaiar els grups de música o dança i per gravar maquetes, polítiques de drogues des del punt de vista de la reducció de danys, …

El Casal de Joves d’aquí poc estarà acabat. No és el Casal que volíem perquè serà de propietat de l’Església Catòlica però encara podrem xerrar de la seva gestió. L’autogestió permet la màxima llibertat pels usuaris ja que son ells els que decideixen però també és més complicat. Noltros apostam per un sistema de gestió que faciliti al màxim la llibertat i decissió dels usuaris, per tant, l’autogestió amb alguna fórmula de funcionament senzill i democràtic que podríem decidir entre tots podria ser una bona solució per un Casal de Joves que no ha començat amb bon peu.

1 June 2007 a les 17:15


Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image