Cap endavant

Total, la vida va regalant-te aqueixes petites porcions de plaer sols perceptibles a l’ull entrenat. I no sols això, quan entengues que la vida no és el mer suport d’aquestos plaers sinó que en són l’essència -a despit del que jo anomenaria existència animada- podràs començar a enfocar-ho tot en els nous termes, i fer d’aquest marc intel·ligible una eina eficaç per a la plenitut.

Només aquestos plaers existeixen si els notes. I no són articulacions ni pròtesis clavades a la foça, no et fan bescanviar un camí per un altre, no és res que et vinga de fora del teu sistema tancat.

Si se’m permet la metalingüització: fes amb el puny tancat i el braç flexionat un moviment brusc cap avall dient “SÍ” repetides voltes.  Què sents? I tot i que jo sent joia, força i positivisme, no hi ha una resposta correcta: cadascú sentirà el que vol sentir, i un tren de plaer carregat amb existència de vida, haurà passat.

La teua vida pot continuar a partir d’ara sense més, però qui sap si de manera diferent?

1 comentari a l'entrada “Cap endavant”

  1. clover ha dit:

    Model may very well be word that usually reminds of something new for female
    typically dress or perhaps an accent. But dear men, there are several of reduced cost decorative accents goods could possibly put in a skilled professional and classy appearance versus your image, and you need to have carry on with yourself along with the latest model. One of them things is a really “very affordable repeat handbags” for men, referred to as a briefcase. The briefcase actually hails from the 14th century when satchels were used to lug valuables. Satchels are handbags with diagonal straps crossing your components of one’s bag. The bag will likely be hung through shoulder along the opposite hip. Today satchels are traditionally for carrying books and created within natural leather or pads really enjoy shorts.

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.