He tornat

cionarap | Autobiogràfic, General, meta-post | Dissabte 1 Setembre 2007

Sí, discípuls meus, torne després d’un més d’agost sense escriure, on he rebut milions de missatges de correu suplicant-me que escriguera més, que no podien viure sense la periòdica, dosi d’Artisticitat en vena que els proporcione.
[—ironic: off—]

El cas és que busque alguna o algun blocaire del meu estil per a que els nostres blocs tinguen bloquets i eixes coses, no sé jo si serà molt demanar… més que res per a passar l’estona, ja que m’he passat un mes sense escriure, i era mà de fer algun canvi al bloc, encara no he pensat res més, ja n’incorporaré a mitjan temporada (al mercat de Nadal, si s’escau).
Bé, ale, bon setembre per a tots, fins i tot als universitaris!

No hi ha comentaris »

Encara no hi ha comentaris.

Suscripció RSS als comentaris de la entrada. URI per a retroenllaç.

Deixa un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Funcionant amb el WordPress | Tema de Roy Tanck