On van a parar els posts que no naixen?

cionarap | General, Sentiments, meta-art | Dilluns 26 Març 2007

Des del dimecres fins avui, se m’han ocorregut diverses idees per continuar amanint aquest espai informàtic en xarxa. El que els ha passat a totes és que la gossera ha anat matant-les una a una sense cap remordiment. Ara em pose a escriure, i volia retre una espècie d’homenatge a totes les idees que no s’han escrit mai. La de brillants obres mestres que s’han quedat fora de l’abast de la existència i que simplement vaguen en el limb. Algun dia es podra fer alguna cosa amb tant de malbaratament?

No hi ha comentaris »

Encara no hi ha comentaris.

Suscripció RSS als comentaris de la entrada. URI per a retroenllaç.

Deixa un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Funcionant amb el WordPress | Tema de Roy Tanck