Cap on ens duu el sentit de coherència?

cionarap | General, Revolta | Dimarts 2 Gener 2007

Sí, és clar que està molt bé rememorar espurnes d’art que siguen interessants als meus ulls, però és quelcom que ja no m’interessa, perquè em causa cansament, desassossec, i malestar genenral. Em comence a donar ràbia fins i tot. Però no queda bé trencar els esquemes que u mateix s’imposa no?Doncs això faré.

Per als lectors, que no deuen estar molt ben acabats tampoc [eh que no?] sóc un anònim pedant, que se les dóna d’acpreciar l’art i no viu al carrer on la gent es baralla per la molla que li cau al ric, doncs bé, no vull per a mi aquesta etiqueta. Em dic Marc i tinc 19 anys (encara que d’ací a un mes ja no), i passe de la merda contemplativa a l’acció. Renúncie a la tasca anterior, qui vulga que la reprenga, i vaig a fer el meu camí, amb tota la gent disposada a ajudar-me, per fer un bloc almenys humà.

PD. L’any nou no és la causa, perquè no hi ha causa.

1 comentari »

  1. Evoluciones… m’agrada tant com gràcia em fa.

    Comentari per Jo(an) — 8 Gener 2007 @ 11:39

Suscripció RSS als comentaris de la entrada. URI per a retroenllaç.

Deixa un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Funcionant amb el WordPress | Tema de Roy Tanck