Sortida de Castellterçol

17 07 2010

castelltercol_2010.jpg 

Al bellmig del Moianès es troba la bonica vila de Castelltreçol. En ella s’hi amaga un bocí de la nostra història passada i recent. Passada perquè encara podem sentir el batec del pare de la Mancomunitat. Enric Prat de la Riba. Que fou l’antecessor de la recuperació del nostre govern. La Generalitat. I present, perquè els gegants romànics d’aquesta vila van voler acompanyar-nos en el bateig del nostre estimat Cebrià. Aquest juliol hem volgut nosaltres acompanyar-los en la seva diada gegantera. Ens hem sentit acollits per totes i tots els veïns d’aquest bonic municipi.Sempre que ens hi vulgueu. Hi tornarem!


Accions

Informacions

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.