Borsa CAT

El punt de trobada en català

Anàlisi gràfic de les farmacèutiques 4. Sanofi-Aventis (SAN)

Posted by borsacat on June 20th, 2007

  • Sanofi-Aventis (SAN)

Acabem la sèrie d’anàlisis gràfics amb la companyia francesa Sanofi-Aventis. Podem parlar de la mateixa història de sempre, canal alcista des de principis del 2003 i que ha acabat estant violat. En les últimes sessions el valor ha caigut de forma pronunciada com es pot veure en el gràfic, degut al possible rebuig als EUA del seu medicament Acomplia, contra l’obesitat. En aquest cas ha estat parat també de forma molt clara en la base del petit canal baixista desenvolupat a partir del triple sostre el 2006, i un suport fet entre febrer i març del 2005. Vigilar que no perdi els 61€ a fi de dia per tal de no trencar la base del canal de color verd.

san 19/06/07 5 anys

san 19/06/07 2 anys

3 Responses to “Anàlisi gràfic de les farmacèutiques 4. Sanofi-Aventis (SAN)”

  1. Borsa CAT » Arxiu del blog » Els sectors de la setmana 2 Says:

    [...] Com haureu pogut veure, era l’únic sector que rebia una forta correcció aquella setmana, dons bé, ara m’agradaria que observéssiu aquest altre gràfic amb els sectors d’aquesta setmana. És veritat que la majoria dels valors que vaig parlar com Sanofi-Aventis, Amgen, GlaxoSmithKline o Pfizer han continuat amb els descensos però també és veritat que en un molt baix tant per cent respecte els sectors que feia setmanes que anaven escalant cada vegada més (cal recordar que anem a llarg termini). Per exemple: [...]

  2. rrdofni Says:

    jsjyogzg

  3. soqqvtq Says:

    wwybkif

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.