Tornen a sonar Tambors de Guerra.

Demanar explicacions i amenaçar a una tècnica per el que fa i desfà en una actuació i posar en dubte la seva imparcialitat alhora de discernir el millor castell en cada moment és actuar de mala fe , especialment quan ni tan sols hem vist treballar a les persones que han substituït a la persona que segons ells era la més mereixedora de tal honor .Tanmateix és molt important assistir als assaigs de dimecres i divendres , però com sabrà no sempre és condició única i excloent el fet de no fer-ho .
Tot el dit anteriorment reconec que hi ha vegades que és més difícil prendre la decisió d ´ excloure algú en un castell determinat quan s ´ observa la seva trajectòria i el seu compromís a la Colla .Si bé las decisions tècniques que no personals és prenen perquè el castell sigui el més idoni en tot moment.
Que trist que tornin a sonar tambors de guerra !
Colla Castellera de Figueres , amunt!, amunt! , amunt! 3d7a ara i sempre.

Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.