LA LLEI NO ESCRITA.

Sra. .Antònia , vull recordar-li que la assemblea és sobirana i que com a tal i des de el principi de la Colla el vot delegat ha coexistit i s’ha acceptat a totes les eleccions i assemblees anteriors , tal com podrà comprovar en el llibre d ´ actes , així doncs i segons el mateix gabinet jurídic que fa referència s ´ ha creat un precedent jurídic acceptat sobiranament que ha fet que el vot delegat es converteixi en norma acceptada i no escrita, cosa que no succeeix amb el vot telemàtic ja que no s ´ ha donat el cas en cap de les votacions assembleàries anteriors.
En tot cas , com vostè molt be indica , hi ha estaments jurídics , que diran qui te la raó .

Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.