Actualització si , mutació no .

Dosos, ja els tenim protegits i ara que? , anar baixant ?.
Per quant la protecció cervical per als vents , laterals i primeres , i les bombones d ´ oxigen per els baixos, crosses i taps ? .
Es bo protegir als més petits , la mainada , però no siguin hipòcrites i falsos , i els quarts ? que moltes vegades no tenen més edat que els dosos i recordem que cauen tants o més castells quan estan col•locats els quarts sense que els dosos siguin a dalt . Proteccions com el casc per els dosos no son més una cortina de fum per tranquil•litzar la mala consciencia de les colles que fan intents que no es sostenen de cap manera, intents suïcides , totalment temeraris , castellers de primera divisió , castellers de l ´ elit , castellers vips , castellers que s ´ allunyen de la tradició , per convertir els castells en un esport més , exportant-lo fora , globalitzant sense adonar-se que els castells no son taronges , ni motos, ni res material que podem malvendre en el mercat . Cal posar fre a la professionalització i a la mutació en disciplina esportiva amb la tradició a la mà .
Castells descarregats son castells , castells carregats son intents .

Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.