Joan Clos ha sigut assassinat!

Joan Clos, botifler i malparit, estàs a la llista negra, tard o d’hora rebràs allò que mereixes; un tret al cap!

3 Respstes a “Joan Clos ha sigut assassinat!”

 1. atiko77 diu:

  Realment d¡en Joan Clos no és pot dir que sigui una persona mol desperta i de llums, però el teu comentari, si és teu realment, és patétic. “Un tret al cap”? Estic flipant.

  Visca la republica de sarria

 2. automat11 diu:

  Això mateix és el que volia, que quedessis esborronat! Per què no podem fer por als polítics que no fan bé la seua feina?, això d’ésser polític, ja ho té això, de patir maldecaps i pressions i amenaces, oi? Per què nosaltres, el poble patim el pes de la llei per coses trivials i els polítics d’elit resten impunes quan canvien amb la seua indigència polítics la vida de milers de persones? Ells també han de patir la por que patim el poble, que no són déus i si no saben o no poden o no volen governar com cal una nació, que pleguin i que no facin malbé allò que al poble ens ha costat tant d’aconseguir!

 3. borsacat diu:

  Jo puc estar d’acord o no en que és un bon polític, però tampoc cal arribar a la violència no et sembla?

  Salutacions.

Deixa una resposta