Les Indestructibles

Antonio | Consumir, malgrat tot | Dimarts 3 Juny 2008

Aquestes sabates son d’aquelles coses que compres i al·lucines amb el que duren, i duren, i duren… Les vaig trobar per uns quaranta euros, fa uns sis anys, i les he calçat insistentment durant totes aquestes temporades, primavera i tardor. Molta gent que he anat coneixent durant aquests anys m’ha vist amb elles, son d’aquelles sabates que, tot i que lletgetes, sembla que tenen sex-appeal.

Crec que aquesta serà la última primavera que les faré servir, molt a contracor. Tot te un final, què hi farem. Quedaran enterrades en aquest blog.  No soc una persona precissament aficionada a la roba, més aviat al contrari, però de tant en tant li agafo apreci a alguna peça que m’ha acompanyat durant temps.

Amb el que detesto anar a comprar-me roba, no podria durar tot el mateix???

No hi ha comentaris »

Encara no hi ha comentaris.

Suscripció RSS als comentaris de la entrada. URI per a retroenllaç.

Deixa un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Funcionant amb el WordPress | Tema de Roy Tanck