fi de curs de joieria

Anna | General | Friday 3 July 2009

dsc00536.JPG

Hauríeu de saber que nosaltres, els inconformistes de mena, quan encara no hem aconseguit una cosa ja estem maquinant nous reptes. Ens queixem constantment, som crítics incisius (sobretot amb nosaltres mateixos i els qui ens envolten) i sovint ens costa estar satisfets amb les coses que ja tenim.

Però l’altra cara d’aquest tarannà nostre tan punyent és la capacitat d’emocionar-nos, de cop i volta, davant d’alguna cosa petita i senzilla. Com la setmana passada, al fi de curs del taller de joieria que he estat fent aquest últim trimestre a la Casa Sagnier.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Powered by WordPress | Tema de Roy Tanck