meme: personalitat blogger

25 11 2007

Un meme captat des del blog Be Linux my friend.

Primer s’ha de fer un test (en anglès), i després exposar els resultats:

Resultat de Blogquiz

Voleu la traducció? Doncs va:

“Tu no ho fas per diners, per tu escriure al teu blog és la teva passió! Saps que que es podria guanyar diners amb un blog, però ets conscient que el que fa gran els blogs és els continguts, l’audiència i la gent.”

“Ets posseïdor d’un blog des que Nick Denton anava amb bolquers. Ets una eminència en el tema blogs (no sé pas d’on ho treu el test això, per vaja). Segurament ja tenies un blog abans que aquests existissin (a l’estil de les proeses de Chuck Norris, suposo).”

“No t’interessen les xarxes socials (doncs algunes no massa). Tens suficients amics reals, no en necessites més. I escrius al blog per a expressar el que vols expressar, no pas per a conèixer més gent (aquí m’ha calat, tot i que conèixer gent és quasi inevitable).

Ara toca nomenar. Pensava que podria triar blogs que no hagués nomenat encara a cap meme, però he vist que lo de facilitar els trackback encara no està molt implantat, així que he hagut de descartar i nomenar blogs que em facilitin el trackback:

No és per res, però amb lo dels trackbacks m’estalvio anar blog per blog avisant.


Accions

Informacions

8 comentaris per “meme: personalitat blogger”

25 11 2007
tresblau (19:33:39) :

Sort que no m’has nominat perque d’angles poc pero poc…
Ara que, començaré pronte un curs a distància pagat per Montilla ja et contaré.

25 11 2007
caterina (21:09:27) :

Aaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aniol!!! Bona me l’has feta! Fa anys que no practico l’anglès i hi ha un merder de coses que no entenc! Mira que m’agrada fer mems i quina il·lusió quan me l’has passat però no l’entenc el test aquest!!! :( He de practicar l’anglès abans no el perdi del tot… ups

26 11 2007
utopiq (10:01:24) :

Ara que he solucionat els problemes tècnics, m’hi posaré tan aviat com pugui. Gràcies per la menció ;)

29 11 2007
Somiatrufes (10:42:16) :

Hola Aniol, he arribat aquí a través del Google. M’he pres la llicència d’arreplegar els consells que donaves en un meme per fer un bon bloc i els he refregit en d’altres en un post (en cito la font). Si vols passa per ca meva i veuràs.

D’altra banda, interessant aquest meme de personalitat blogger. Ara m’hi poso, tot i que la meva experiència bloguera és breu.

Vagi bé!

30 11 2007
Quin tipus de blogaire ets? | utupia (01:41:18) :

[…] L’Aniol m’ha encomanat que segueixi el seu últim meme, que consisteix en contestar un senzill qüestionari sobre les teves característiques com a blogaire. Aquest ha sigut el meu resultat: Greed: -6 (Passion -6, Profit 6) You’re not in this for the money, for you blogging is all about the passion! Sure you might make a little pocket change now and again, but you know that it’s the content, the audience and the people that are what makes blogging great! Experience: 4 (Newbie -6, Experienced -6) You’ve been blogging since Nick Denton was in diapers. When it comes to blogging experience, you are the authority on blogging. Heck you probably even have a blog where you give advice about blogging! […]

30 11 2007
lluiski (20:49:22) :

meme fet sorry

:)

4 12 2007
aniol (10:44:26) :

Jeje Aquí s’ha anat veient els que sabeu anglès i els que no tant…
M’agrada perquè ja es comencen a veure trackbacks.

8 12 2007
Blog de l’Aniol » Estadístiques del blog (18:01:47) :

[…] En el tema de contingut, el meme “Temps enrere” és el més visitat segons la URL, després va el meme “Personalitat Blogger” i després la “Crepuscle matutí“. Per el títol, guanya el “Crepuscle matutí” seguit del meme “Temps enrere” i després va el “Crepuscle vespertí” (preveig ja que aquesta classificació canviarà, ja que algunes entrades noves amb pocs dies ja s’han aproximat bastant al capdamunt). Com no podia ser menys, la pàgina del blog amb més visites és la de “Sobre mi” (no m’hauria de preguntar gaire el perquè). […]

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image