Ja hi tornem a ser…

De nou amb vosaltres, esperem que aquest espai sigui un any més un lloc de comunicació, i que serveixi per aclarir tots els dubtes que es presentin al llarg del periode d’inscripció, que tenim previst iniciar properament.
L’organització

11 comentaris a l'entrada “Ja hi tornem a ser…”

 1. dani ha dit:

  Serà el mateix circuit de l´any passat?

 2. Organització ha dit:

  Dani, bàsicament és el mateix que l’any passat.

 3. Mireia ha dit:

  La cursa es pot fer caminant? M’han comentat que només es pot participar-hi corrent.

 4. Organització ha dit:

  Mireia:
  L’ organització només limita el temps màxim per realitzar la prova a 5 Hores. Tenin en compte el tall de pas a Pedrafita a les 11.45 h.

 5. GEMMA ha dit:

  Bona tarda,

  estic literalment cagada i això que encara no m’he apuntat. Es que, per sort o per desgràcia, sóc d’asfalt, no es que m’entusiasmi però es que visc a BCN. Aquest any he fet 6 mitges maratons i una duatló de muntanya però amb la vostra cursa no m’acabo de llançar a la picina. Hi ha algo que em diu que m’apunti perquè el poble de tota la meva vida em crida, perquè sortim des de la plaça on em fet el boig en tantes Festes Majors, perquè passem pel c/Escots que és on viu la meva tieta, perquè passem pel castell on tantes i tantes vegades em anat a berenar la coca de cal Peretó quan erem xics… no em feu cas se m’en va l’olla… Realment es que no em veig capaç de fer aquesta cursa encara que com us he dit em moro de ganes. No sé, necessito un copet a l’esquena per acabar-me de decidir…Gràcies

 6. xavi ha dit:

  Bones Gemma.
  A veure si et puc donar aquest copet a l’esquena i t’acabes de decidir.
  Jo, que sóc de Barcelona però l’atzar em va portar al carrer Escots, també era d’asfalt com tu dius. Ara fa uns cinc o sis anys, just abans de venir a viure aquí, vaig probar les curses de muntanya. Des de llavors no he deixat de pujar i baixar costes i saltar rocs.

  Si dius que has fet 6 mitjes maratons segur que estàs preparada per acabar la cursa. No t’enganyaré, el circuit es força dur i axò és molt diferent d’una cursa d’asfalt, però si t’ho prens amb calma segur que ho pots fer. Tens 4 hores i mitja.

  T’aconsello que ho probis, encara que coneguis la zona estic segur que els llocs per on pasaràs et sorprendran i pel que tothom diu en acabar-la l’ambient de tot el poble ajudant i animant costa d’oblidar.

 7. Marc ha dit:

  Cursa molt divertida i genialment organitzada. Moltes felicitats a l’organització i al poble de Sanaüja; l’arribada a la plaça amb la banda tocant i la gent animant et posava els pels de punta. Salutacions

 8. carme ha dit:

  Genial, ens agradà molt el circuit, els avituallaments, l’organitzador etc……….
  Felicitats.

 9. manuel ha dit:

  felicitat, l’any que be tornaré.

 10. JordiP ha dit:

  Felicitats! la cursa va ser tot un exit!

  Molt ben organitzada, el recorregut molt divertit, els avituallamants molt be (un 10 a la gent que estava als avituallaments! i a la gent de l’arribada) i un ambient molt maco.

  GRACIES PER FER-NOS PASSAR UN BON DIUMENGE!

 11. Jaume ha dit:

  Felicitar a l’organització en general ,a tots els col•laboradors ,voluntaris ,bombers i a la federació també .Recorregut excel•lent i tracte molt proper , ja la coneixia la cursa d’altres cops i en faig propaganda per que m’agrada molt.
  Tot i que vaig tindre que abandonar per dues tortes serioses al turmell que encara tinc botit,vaig passar un diumenge molt maco i el turmell va ser el que hem va fer parar en el control i ja que era allí esperant als Bombers que molt amablement hem van estalviar un patiment de tornada coix vaig donar un petit cop de ma al control i és aquí on volia anar a parar. Crec i és solsament un punt de vista meu ,que per el tema avituallament d’aigua poder tindríem de fer-ho un xic diferent ja que tirem molts gots de plàstic sense cap necessitat , vaig veure fins a 3 gots alguns dels corredors feien servir sense cap mena de reciclatge per part del corredor. Poder fent uns cantis de plàstic , garrafes amb aixeta o sense o fins i tot uns bidons amb múltiples aixetes i els corredors amb el seu recipient en podrien fer un servei molt semblant i amb més cura. Segons el Sr. Del control hem va dir que havien portat 200 gots i quan passàvem per el corredor 150 ja no tenien quasi gots. No cal arribar al extrem de autosuficiència que ja o fem cada dia que sortim a corre això però poder ficant tots una mica o fem mes sostenible.
  Salut Km’s i que seguiu tant trempats , fins la propera.

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.