ACTUACIONS DE L’ÀLIGA PER SANT PERE 2010

DIMARTS, 22

19.00 h a LA PALMA,  assaig del Seguici Festiu de la ciutat. Els diferents elements del Seguici Festiu faran el darrer assaig abans de la Festa Major amb l’acompanyament musical de la Banda de la Festa Major, obert a tothom.

 

DILLUNS, 28  LA VIGÍLIA LES COMPLETES

9.00 h des de l’AJUNTAMENT, sortida de la  cercavila dels Gegants, els Nanos i l’Àliga per recórrer els carrers i places de la ciutat.

17.00 h des de l’AJUNTAMENT, cercavila dels Gegants, els Nanos i l’Àliga.

20.00 h a la PLAÇA DEL MERCADAL, el Seguici Festiu de la ciutat amb el Ball de Diables, la Víbria, el Drac, el Basilisc, el Lleó, els Nanos, la Mulassa, els Gegants, el Carrasclet, el Ball de Pastorets, el Ball de Galeres, el Ball de Cavallets, el Ball de Cercolets, el Ball de Prims, el Ball de Valencians, el Ball de Bastons de l’Esbart Santa Llúcia, el Ball de Mossèn Joan de Vic, el Ball de Gitanes, el Ball de Bastons de l’EDOR, els Xiquets de Reus i l’Àliga ens oferiran els seus balls, danses i castells.

20.15 h des de la PLAÇA DEL MERCADAL, inici de l’Anada a Completes del Seguici Festiu. Simultàniament, des del CAMPANAR DE LA PRIORAL DE SANT PERE, Toc de Festa.

20.45 h a la PORTA DE L’AJUNTAMENT, Ball Solemne curt de l’Àliga de Reus com a salutació a les autoritats.

Dimarts, 29 SANT PERE

11.30 h a la PLAÇA DEL MERCADAL TRONADA i actuació de lluïment dels grups festius de la ciutat.

17.30 h des del CAMPANAR DE LA PRIORAL DE SANT PERE,  Toc de Festa i Anada a l’Ofci de les autoritats municipals en corporació, acompanyades dels grups festius de la ciutat.

En sortir la imatge de Sant Pere per la porta de la Prioral, ball solemne curt de l’Àliga.

19.30 h pels CARRERS DEL CENTRE, inici de la  PROCESSÓ SOLEMNE, amb la Creu i Cirials, la capella de cantors, el bust-reliquiari de Sant Pere, els ministrers de la Ciutat, la Bandera de Reus, els macers, les autoritats, la Guàrdia Urbana de gran gala i, tancant la professó, la Banda Simfònica de Reus. Quan el reliquiari de Sant Pere iniciï la baixada del Fossar Vell, repic de campanes amb el Toc General de Festa i avisos pirotècnics. En arribar la imatge de Sant Pere a la plaça del SANT PERE Mercadal, espectacular  ballada conjunta de tots els grups festius i quan la imatge se situï al davant de l’Ajuntament, esclatarà la darrera TRONADA de la Festa Major.

En acabar, tornada festiva a la plaça del Mercadal. Últimes ballades.


aligadereus.bloc@gmail.com

per enviar els vostres escrits, fotos, reportatges....

 

June 2010
M T W T F S S
« May   Sep »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
By Incsub and rob