2n Simpòsium sobre promoció i difusió de la Cultura Tradicional Catalana

14 de novembre de 2009

2n Simpòsium sobre promoció i difusió de la Cultura Tradicional Catalana.

Amb la finalitat de desenvolupar els objectius de la nostra confederació, La Confederació d’Agrupacions de Cultura Tradicional Catalana  organitza el 2on simpòsium  sobre promoció i difusió de la Cultura Tradicional Catalana per tal de mostrar com introduir la cultura tradicional a les escoles, i quin és el programa que presenta la nostra  entitat per assolir-ho.Per tant, el seu contingut va dirigit a dos àmbits  ben diferents que volem interrelacionar: el món educatiu, per un costat, i el món associatiu -generador d’aquesta cultura-, per un altre.Pel que fa al món educatiu, les diferents conferències i les experiències que s’hi presentaran ens donaran una visió més àmplia de com treballar les diferents cultures participades i com compaginar-les amb la feina que es fa als centres.Quant al món associatiu, es mostrarà als assistents -representats per les entitats- com ho han de fer per vehicular-la cap al món escolar i així captar un  nou planter.En Joan Soler i Amigó farà la ponència i hi assistirà en Ramon Fontdevila Director del CPCPTC. A més, també comptarem amb una conferència de Joan Badia (Subdirecció General de Planificació Acadèmica Universitària i de l’Espai Europeu d’Educació Superior) i es presentaran un parell d’experiències a escoles: la del CEIP Joan Coret i la del CEIP Vall de Ges en representació de totes les escoles de Torelló. Presidirà el Simpòsium el Sr. Antoni Àrias, President de la Confederació d’Agrupacions de Cultura Tradicional Catalana. Per finalitzar l’acte es ralitzarà un taula rodona, perque tots els participants puguin aportar les seves experiències.La inscripció és gratuita.Data: 14 de novembre de 2009Hora: de 10 a 14 horesLloc: Centre Cívic Parc Sandaru, Barcelonaper a més informació:cct@cct.cat

CONFEDERACIÓ D’AGRUPACIONS DE CULTURA TRADICIONAL CATALANA

Galileu 319-321, entresòl 3a.

08028 Barcelona

Tel. 93 322 41 65

Fax 93 419 56 20

-cct@cct.cat

www.cct.cat

0 Responses to “2n Simpòsium sobre promoció i difusió de la Cultura Tradicional Catalana”


  1. No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.
aligadereus.bloc@gmail.com

per enviar els vostres escrits, fotos, reportatges....

 

November 2009
M T W T F S S
« Sep   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
By Incsub and rob