Diumenge de Corpus

presentacion-de-la-pantalla-panoramica.jpg

Diumenge 14 de Juny a les 18.00 h des del CAMPANAR, Toc de Festa, que anunciarà l’anada dels Nanos, la Mulassa, els Gegants i l’Àliga des de l’Ajuntament fins a la Prioral de Sant Pere.

18.30 h a la PRIORAL DE SANT PERE, Ofici Religiós.

Al finalitzar quan el Santíssim estigui a la porta de la Prioral, l’Àliga ballarà el Ball Solemne Curt

19.30 h PROCESSÓ DE CORPUS. Toc general de Festa. Processó encapçalada  pels Nanos, la Mulassa, els Gegants i l’Àliga; seguiran el seguici religiós amb la creu processional, els representants de les confraries amb els penons i estandards, els nens i nenes que fan la primera comunió, l’escolania i la capella de cantors, el Santíssim sota tàlem, els vicaris i rectors de les parròquies i el prior. Tancaran la processó els fidels, cantant himnes eucarístics. En diferents indrets del recorregut es podran veure  catifes de flors que engalanen el pas del Santíssim. Recorregut: plaça de Sant Pere, carrer del Fossar Vell, raval de Sant Pere, carrer de Sant Pere Apòstol, carrer de l’Hospital, carrer de la Presó, plaça de la Farinera, carrer de Santa Anna, raval de Santa Anna, plaça de Prim, carrer de Monterols, plaça del Mercadal, carrer Major i plaça de Sant Pere.                                                                      

20.45 h a la PLAÇA DEL MERCADAL, fi de la festivitat de Corpus amb les darreres  ballades dels Nanos, la Mulassa, els Gegants i l’Àliga.

 


aligadereus.bloc@gmail.com

per enviar els vostres escrits, fotos, reportatges....

 

June 2009
M T W T F S S
« May   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
By Incsub and rob