Joan Amades

marca_50_joan_amades.jpg

 

L’any 2009 s’escau el cinquantenari de la mort de Joan Amades i Gelats (Barcelona 1890-1959), el folklorista mes prolífic, tant per materials recercats, continguts i obra escrita que ha tingut mai el nostre país.

L’Associació Cultural Joan Amades aprofitant l’efemèride vol impulsar la celebració d’un any homenatge amb l’objectiu de donar a conèixer l’obra de l’estudiós i reivindicar-lo, també, com una de les figures cabdals del panorama cultural català.

És per això, que per assolir aquest objectiu proposem l’adhesió a aquesta iniciativa de col·lectius, entitats, federacions, organitzacions, mitjans de comunicació, persones… sensibles a la proposta i a la figura de Joan Amades. Aquesta implicació pot materialitzar-se de moltes maneres com per exemple organitzant actes commemoratius a les vostres poblacions, afegint-vos a la iniciativa amb propostes que ja realitzeu en les programacions culturals, donant a conèixer el personatge i la seva obra ingent, fins i tot dedicant-li activitats que ja feu habitualment.
 
Si voleu adherir-vos ho podeu fer a la web
www.joanamades.cat

Si us plau, feu córrer aquest missatge entre la gent que pugui estar interessada.

 

Aimeric Martí

aimericmarti@gmail.com

 


aligadereus.bloc@gmail.com

per enviar els vostres escrits, fotos, reportatges....

 

February 2009
M T W T F S S
« Sep   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  
By Incsub and rob