Llibre del ball de cavallets de Reus

L’acte que enceta el desè aniversari és l’edició del primer conte d’un dels elements de la Festa Major de Reus: Cavallet Blanc, on ets?. El conte fou presentat el passat 17 d’abril a l’IMAC, a càrrec de la regidora de Cultura, Empar Pont; l’autora del conte, Roser Bonet i diversos membres del Ball de Cavallets de Reus.

 

La presentació en públic serà el proper divendres 25 d’abril a les 18.30 h, en un espectacle infantil que se celebrarà a la plaça del Castell, amb l’actuació en directe de la Martina Contacontes, que explicarà el conte del Ball de Cavallets. Us hi esperem a tots!

imagen-119.jpg

Cavallet Blanc, on ets? és el resultat de mesos de feina (començà cap a l’octubre de 2007) i esforç dels membres del Col·lectiu Reusenc d’Activitats Culturals (CRAC), el Ball de Cavallets de Reus, La Patumaire Edicions (empresa editora que en tot moment ens ha aconsellat, amb un resultat totalment deliciós), Roser Bonet (l’autora del text), Edgardo Solas (autor de les il·lustracions) i d’altres persones que ens han animat a tirar aquest projecte endavant.

Si desitgeu un exemplar del conte, podeu posar-vos en contacte amb el Ball de Cavallets de Reus mitjançant la nostra adreça o, d’aquí poc, podreu adquirir-lo en diverses llibreries o a la Botiga de la Festa Major.

extret de: http://cat.bloctum.com/cavalletsdereus/ 

ballcavalletsreus@hotmail.com

cavalletsdereus@gmail.com
aligadereus.bloc@gmail.com

per enviar els vostres escrits, fotos, reportatges....

 

April 2008
M T W T F S S
« Mar   May »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
By Incsub and rob