VISITA DR. CIRERA

El 28 d’octubre vaig anar a veure el Dr. Cirera. El primer que em va demanar és si passava la visita del ginecòleg.
Va tornar a dir-me que era molt nerviosa i ja estic tipa d’aquest tema. Si en comptes d’estar allà amb ell fos al cine no estaria tan tensa! Ja sé que ho sóc però home una mica d’humanitat!
En fi, em va mirar i tocar, aquesta vegada només el coll i les mames i ganglis i em va dir que em veia molt bé. Em va fer els papers per fer-me les proves al gener i quan les tingui que el vagi a veure. Ah! bona notícia, ja no em demana mamos, directament resonància magnètica a las mamas, que bé!.
Dels meus problemes digestius no me’n va fer ni cas, com si no em sentís el que li deia. Quan em vaig queixar que havia patit molt amb la calor a l’estiu, em va respondre: si que n’ha fet de calor si aquest estiu!.
Res, sense comentaris.

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.