PINÇAMENT

Quan vaig tornar de Matadepera el 18 de setembre i després d’haver estat dos mesos sense fer activitat practicament, al veure que m’havia engreixat un altre quilo, em vaig posar, de moment, a caminar com una boja. Vaig batre el meu record i vaig arribar a la barceloneta amb una hora i quart el dia de la mercé. Fins aquí res.
A primers d’octubre em vaig apuntar al gimnàs del putxet. Vaig començar a notar un mal a les lumbars, però d’una manera tan estranya que, com més em movia, menys mal em feia. No ho entenia. I clar l’únic que em venia bé de fer era estar en continuu moviment. Això si quan parava després per posar-me en marxa no podia.
Vaig tirar tot el mes d’octubre i veient que la cosa anava a més el dia 4 de novembre vaig anar a veure el Dr. Nadal. Pel que li vaig explicar em va dir que tenia una tendinitis a les lumbars (!). Em va receptar Airtal. Vuit dies i res. No hem encertat amb el medicament, va dir: Retrotrec amb protector d’estòmac. Tampoc, després de 8 dies més. Llavors resonància magnetica. Veient el resultat em va dir que era un pinçament entre les vertebres 4 i 5 a les lumbars i que tenia els discos una mica gastats, però res important tot plegat. No em podia fer inflitració i em va dir que em posés unes injeccions de cortisona que es deien Inzitan. També és un apart el tema de quan t’has de posar una injecció, mare meva!. Jo vaig trobar unes bones professionals al cap de Sant Elies i em van resoldre el problema. El cap de setmana vaig anar a un lloc per assistència a l’Avgda. Príncep d’Astúries. Després de posar-me 6 injectables havia de trucar al doctor per veure com estava. Com que li vaig dir que igual m’hi va fer anar.

El dimecres 2 em va visitar i em va dir que m’havia de fer una altra prova. Pel que vaig entendre és una cosa que mira més les terminacions nerviosas de la part afectada. Em va receptar Zaldiar que és un derivat de la morfina per tant un calmant fortet.
M’han donat hora per fer-me aquesta prova pel 14 de desembre.

Després de dues tomes de Zaldiar m’he posat a morir. He tornat a trucar al Nadal i ara sense posar-s’hi m’ha receptat Celebrex de 200 1 pastilla cada 12 hores durant cinc dies, i cinc dies més 1 pastilla cada 24 hores. De moment n’he pres dues i no estic pitjor però el mal continua.

He demanat hora a l’osteòpata de l’Anna pel 10 de desembre.
El 9 de desembre ja tinc menys dolor. Només adormit el dit gran del peu, no m’ho puc creure!!. Segueixo amb el tractament de Celebrex fins acabar el dia 12. El 14 tinc prova i després aniré a veure el Nadal.

He anat a l’osteòpata. Gran professional. Segur que m’ajudarà.

La prova que em van fer el dia 14 va ser molt dolorosa però va veure que la lesió al nervi era poc important que això no justifica que fes molt mal.
Vaig anar a veure el Nadal i després de llegir l’informe de la prova va dir que era una no sé què que volia dir que el nervi s’havi posat malalt de la mateixa manera que es corca un queixal. Va dir que pensava que els antinflamatoris no m’havien fer res, però que si em tornava a fer mal em prengués el Cebrilex (!!)
Per saber quina és la causa d’aquesta malaltia del nervi cal fer una analítica per buscar si em falta vitamina B o acid fòlic (encara més soprenent).
En fi que com diu l’Andrés “los medicos todo el dia estudian y nunca saben nada”.
Resum: primer diagnòstic: tendinitis (molt clar)
segon: pinçament (després de veure la rm)
tercer: (no sé la paraula) però el nervi malalt
(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.