COL.LONOSCÒPIA

El 29 d’abril vaig anar a la visita que tenia programada amb el doctor Cirera portant-li unes anàlisis de sang. Jo tota contenta perquè m’havien pujat, em semblava a mi, força els globuls blancs. I si era veritat. Però jo, a part de dir que em trobava molt millor, és més, que ja no tenia cap tipus de dolor d’ossos, vaig deixar anar que tenia molt restrenyiment i problemas digestius. Apa ja hi som. No no passa res, diu el doctor, però seria convenient que es fes una col.lonoscòpia per descartar que aquests canvis no estan motivats per res en concret. Ja ho sé que no passa res, però sempre estic amb les espases amunt esperant per on caurà la sorpresa. Ja sé que la medicina preventiva és una salvació per a molts, però jo n’estic una mic tipa. Ara em sembla que si no és una cosa molt molt important, quan passi visita al doctor Cirera, sempre diré que estic bé. Així només tindré les proves estrictament necessàries, sinó tinc la sensació que el que vol és veure’m cada tres mesos i ha de buscar una excusa o altra. En fi estic en un ball i he de ballar.

Per altra banda segueixo amb el tractament del doctor Marcet desl òvuls vaginals per tal de veure si a finals de juny quan acabaré hem erradicat les càndides.

També vull deixar constància que em va fer notar el doctor Cirera que els nostres fills s’han de fer col.loscòpies a partir dels 40 anys.

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.