SEGUIM

El dia 13 d’abril vaig rebre una carta del Dr. Marcet amb el resultat de la citologia. Segueixen les càndides. Quin rotllo!. Ara m’he de posar una altra vegada els òvuls un cop cada 15 dies durant tres mesos. Després hauré de trucar al metge dic jo, no sé.
Ara em semblava que estava millor. És més al estar asseguda ja no tenia molèsties i tampoc al caminar. El mateix 13 em vaig posar l’òvul i ara ja tinc picors i coses rares. De veritat és un rotllo. Ara la setmana vinent m’he de fer anàlitiques per portar-les el dia 29 al doctor Cirera i veurem que diu.
Jo el que dic és que des que ha començat el 2010, no paro de tenir cosetes.

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.