MÉS CONTROLS I BOLETS

Passo dues visites en una tarda. El dia 19 d’abril.
Primer veig al Dr. Nadal que em llegeix la densio. Jo vaig notar que alguna cosa passava però no vaig entendre el què. Resulta que no han trobat la meva anterior densio, que sí m’havia fet ell mateix i també a la mateixa màquina. No passa res perquè té els resultats anotats al seu ordinador, però en queda molt sorprés. Estic millor del fémur però igual de l’esquena que segueixen les vertebres amb l’osteporosi de marras. Per tant no em pot retirar la medicació al menys durant el proper any. Si no hi ha res de nou, nova densio en un any i control.

Després i de molta espera com sempre, veig al Dr Cirera. Està molt content de que el Tamoxifeno, de moment, no em faci cap contraindicació important. Em diu que m’he de fer noves mamos i ecos a principi de l’any 2011. Però em vol veure, per controlar les defenses que estan baixes, a l’abril amb una anàlitica de sang.

Com que ja ho deia, no paro de tenir cosetes. Ara em sembla que els bolets han tornat. Avui he passat la nit del lloro. Tot per no voler anar ahir a veure el Dr. Bassols (el Marcet no hi és). Ara l’he trucat i em diran, segurament el que he de fer per telèfon.
A final del matí m’ha trucat del doctor i m’ha receptat: Hongoseril dues capsules durant tres dies i Isdin alfa sis òvuls. I diu que amb això m’he de curar. Això passa els dies 19 al 21 de febrer.
Sembla que milloro però els primers dies de març torno a tenir aquesta vegada molèsties sobre tot al estar asseguda, com si tingués una inflamació. Torno a trucar al Dr. Bassols i em diu que he d’estar curada però em recepta Rosalgin Pronto (com unes lavatives en plan dutxa de relax) i un gel que es diu Geliofil. Ho he de fer durant tres dies més. Veurem

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.