ELS OSSOS

No deixo de tenir cosetes. Ara tinc una estrabada a la cama que no em deixa dormir.

Com que crec li he d’explicar al reumatòleg doctor Nadal que fa tres mesos que no prenc l’Arimidex, que és el que em donava el mal d’ossos, ja que una de les contraindicacions que té aquest medicament és que accelera l’osteoporosis i ell m’havia donat tota una medicació per tractar-me i ara ja no en tinc, de mal d’ossos, aprofito l’estrabada que deia per explicar-li.
Em tota la naturalitat del món, de la mateixa manera que em van dir que el Tamoxifeno donava càncer d’úter, em diu que sí que el tant per cent d’acceleració de l’osteoporosi per l’Arimidex és molt elevat, però que és força eficaç en el càncer de mama. Millor que l’hagin retirat, em diu. Ara m’assegura que la nova medicació no em farà cap efecte secundari.
Em toca fer-me la densio i em diu que quan la tingui hi vagi per veure si em pot retirar la medicació del ossos: Acrel un cop al mes, la calç cada dia i la vitamina D. Quasi res.

De l’estrebada a la cama em diu que és una tendinitis i que em pot durar tres setmanes. Que vagi prenent Xumadol per anar a dormir i fora.

Pots deixar un comentari

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.